Gebruiksaanwijzing SONY SAL-1650

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SAL-1650. Wij hopen dat dit SONY SAL-1650 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SAL-1650 te teleladen.


SONY SAL-1650 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (354 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY SAL-1650 (604 ko)
   SONY SAL1650 (604 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SAL-1650

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor MF-fotografie dienen zowel de camera als de lens te worden ingesteld op MF. In deze gebruiksaanwijzing vindt u informatie over het gebruik van lenzen. [. . . ] Opnamen maken op oneindig in MF Het scherpstelmechanisme gaat iets voorbij oneindigheid om nauwkeurig te kunnen scherpstellen bij verschillende gebruikstemperaturen. Bevestig altijd de scherpte van het beeld door de zoeker of een ander kijkgedeelte, vooral als de lens is scherpgesteld vlakbij oneindig.  Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van de flitser ˎˎAls u een camera met een ingebouwde flitser gebruikt, dient u de lenskap te verwijderen en foto’s te maken vanaf een afstand van ten minste 1 meter vanaf het onderwerp. Bij bepaalde combinaties van lens/flitser kan de lens het licht van de flitser gedeeltelijk blokkeren, waardoor een schaduw aan de onderkant van het beeld ontstaat. ˎˎBij gebruik van een ingebouwde flitser, kunnen de hoeken van het scherm donkerder kleuren bij de stand grootbeeldhoek. Wanneer u de lens gebruikt, worden de hoeken van het scherm donkerder dan het midden. U kunt dit verschijnsel (dat vignetteren wordt genoemd) beperken door het diafragma 1 tot 2 stops te sluiten. (Siehe Abbildung -) *1 De hierboven getoonde brandpuntsafstand gelijkwaardig voor 35mm-formaat zijn voor digitale camera’s met verwisselbare lens uitgerust met een APS-C formaat beeldsensor. De afstandsencoder maakt een nauwkeurigere meting mogelijk (ADI) indien gebruikt met een ADI-compatibele flitser. ?ˎAfhankelijk van het lensmechanisme , kan de brandpuntsafstand wijzigen bij elke verandering van de opnameafstand. [. . . ] Bei Verwendung des Objektivs können die Ecken des Bildschirms dunkler als die Mitte werden. Ansetzindex Lijn de rode lijn op de lenskap uit met de rode lijn op de lens (markering voor lenskap). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SAL-1650

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SAL-1650 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag