Gebruiksaanwijzing SONY SAL-135F28

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY SAL-135F28. Wij hopen dat dit SONY SAL-135F28 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY SAL-135F28 te teleladen.


SONY SAL-135F28 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1170 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY SAL-135F28 (740 ko)
   SONY SAL-135F28 annexe 1 (740 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY SAL-135F28

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Een speciaal optisch diffractieelement zorgt ervoor dat onscherpe gebieden een vloeiend en aantrekkelijk uiterlijk krijgen. Deze lens is uitgerust met een diafragmaring waarmee een traploze diafragma-instelling tussen F No. 4, 5-6, 7*) mogelijk wordt gemaakt en waarmee het defocus-effect optimaal wordt benut in de voorgrond en achtergrond. [. . . ] Ώ Pode Opmerkingen bij het gebruik  Wanneer De A-positie gebruiken Stel de diafragmaring in op de A-positie (positie aangeduid met A). Ώ Alle Att tänka på när du använder objektivet  När Notas sobre a utilização  Quando –2 u deze lens gebruikt met een camera met montagestuk E, dient u een montage-adapter te gebruiken die apart wordt verkocht. Bevestig de lens niet direct op de camera met montagestuk E omdat u hierbij beide kunt beschadigen. Ώ Wanneer u de camera meeneemt terwijl de lens is bevestigd, moet u zowel de camera als de lens vasthouden. Ώ Houd onderdelen van de lens die uitsteken tijdens het scherpstellen, niet vast. A-positie Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van de flitser  Scherptediepte (in meter) Wanneer er op een onderwerp is scherpgesteld, wordt alles op dezelfde afstand scherp weergegeven en wordt alles binnen een bepaald bereik voor en achter het onderwerp ook scherp weergegeven. De scherptediepte is afhankelijk van de afstand tot het onderwerp en het diafragma dat u selecteert en wordt aangegeven met de lijnen op de scherptediepteschaal die overeenkomen met het diafragma. De scherptediepteschaal en de scherptedieptetabel zijn bedoeld voor 35-mm camera's. De velddiepte is minder diep wanneer u digitale camera's met verwisselbare lenzen met een beeldsensor voor APS-C-formaat gebruikt. Als u de ingebouwde flitser van de camera gebruikt, moet u de lenskap verwijderen en foto's maken vanaf een afstand van ten minste 1 m vanaf het onderwerp. Bij bepaalde combinaties van lens/flitser kan de lens het licht van de flitser gedeeltelijk blokkeren, waardoor een schaduw aan de onderkant van het beeld ontstaat. )  Belichtingscompensatie De helderheid van de lens neemt af bij macro-opnamen. Dit wordt automatisch gecompenseerd in alle standen voor automatische belichting of in de stand voor handmatige belichting. Als de camera is ingesteld op handmatige belichting en u een in de handel verkrijgbare belichtingsmeter gebruikt, stelt u een hogere belichtingscompensatie in. [. . . ] Dit speciale optische element is een soort ND-filter dat naar de rand toe geleidelijk dikker (donkerder) wordt, waardoor de hoeveelheid licht die door de buitenste rand valt, wordt beperkt. Het diafragma van deze lens wordt aangegeven en geregeld door de T No. Deze zorgt voor compensatie van de beperking die wordt verkregen door het speciale optische diffractie-element. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY SAL-135F28

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY SAL-135F28 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag