Gebruiksaanwijzing SONY RM-X6S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY RM-X6S. Wij hopen dat dit SONY RM-X6S handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY RM-X6S te teleladen.


SONY RM-X6S : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (364 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY RM-X6S INSTALLATION GUIDE (303 ko)
   SONY RM-X6S INSTALLATION INSTRUCTIONS (ENGLISH, ESPAÑOL, FRANÇAIS) (300 ko)
   SONY RM-X6S INSTALL GUIDE (303 ko)
   SONY RM-X6S Installation Guide (303 ko)
   SONY RM-X6S INSTALLATION & CONNECTIONS (302 ko)
   SONY RM-X6S INSTALLATION INSTRUCTIONS (ENGLISH, ESPAÑOL, FRANÇAIS) (300 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY RM-X6S

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Raadpleeg ook de gebruiksaanwijzing bij de videocamera/ digitale camera voor meer informatie. De RM-X6S afstandsbediening kan worden aangesloten op een LANC aansluiting of een Sony Sony videocamera met een digitale camera met een ACC aansluiting. [. . . ] U kunt de afstandsbediening bedienen door deze te bevestigen aan de handgreep voor pannen op het statief of aan de schouderband met de bijgeleverde clip (g). Laat de afstandsbediening niet vallen en mors geen vloeistof op het apparaat. Laat de afstandsbediening niet achter in direct zonlicht, in de buurt van een verwarmingstoestel of op plaatsen met een hoge vochtigheidsgraad. Als u de POWER schakelaar (a) van de afstandsbediening uitschakelt, moet u enige tijd wachten voordat u deze weer inschakelt. Bedient u de POWER schakelaar (a) herhaaldelijk, dan wordt het apparaat dat is aangesloten op de afstandsbediening, wellicht niet correct ingeschakeld. Als u de aansluiting van de afstandsbediening (f) aansluit of verwijdert, moet u dit in een rechte lijn doen. Als u deze handeling met kracht verkeerd uitvoert, kan de aansluiting van de afstandsbediening of het aangesloten apparaat worden beschadigd. * Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat dat met de afstandsbediening wordt gebruikt voor meer informatie. * Bepaalde videocamera's kunnen geen stilstaande beelden opnemen. * Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat dat met de afstandsbediening wordt gebruikt voor meer informatie. Schuif de POWER schakelaar (a) in de richting van de pijl in afbeelding B om de camera uit te schakelen. The RM-X6S Remote Commander can be conencted to a Sony video camera recorder equipped with a LANC terminal or a Sony digital still camera equipped with an ACC terminal. Als er een probleem optreedt, kan het lampje van de VIDEO knop (c) gaan knipperen. In dit geval moet u de gebruiksaanwijzing bij de videocamera raadplegen voor meer informatie. [. . . ] In dit geval moet u de gebruiksaanwijzing bij de videocamera raadplegen voor meer informatie. Als u de PHOTO knop (b) langere tijd ingedrukt houdt terwijl u een extern flitslicht gebruikt, flitst het flitslicht wellicht niet. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY RM-X6S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY RM-X6S zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag