Gebruiksaanwijzing SONY RM-X4S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY RM-X4S. Wij hopen dat dit SONY RM-X4S handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY RM-X4S te teleladen.


SONY RM-X4S : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (110 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY RM-X4S (122 ko)
   SONY RM-X4S annexe 1 (412 ko)
   SONY RM-X4S annexe 2 (412 ko)
   SONY RM-X4S annexe 3 (308 ko)
   SONY RM-X4S annexe 4 (483 ko)
   SONY RM-X4S annexe 5 (483 ko)
   SONY RM-X4S INSTALLATION GUIDE (309 ko)
   SONY RM-X4S (122 ko)
   SONY RM-X4S 1 (412 ko)
   SONY RM-X4S annexe 5 (308 ko)
   SONY RM-X4S annexe 6 (237 ko)
   SONY RM-X4S annexe 7 (483 ko)
   SONY RM-X4S annexe 8 (237 ko)
   SONY RM-X4S annexe 2 (412 ko)
   SONY RM-X4S annexe 3 (122 ko)
   SONY RM-X4S annexe 4 (122 ko)
   SONY RM-X4S INSTALL GUIDE (237 ko)
   SONY RM-X4S Installation Guide (309 ko)
   SONY RM-X4S INSTALLATION & CONNECTIONS (229 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY RM-X4S

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Installeer de bedieningssatelliet nooit op een plaats waar hij de veiligheid van de (voor)passagier in gevaar kan brengen. [. . . ] Installeer de bedieningssatelliet nooit op een plaats waar hij de veiligheid van de (voor)passagier in gevaar kan brengen. Bij het installeren van de bedieningssatelliet moet u erop letten dat u de elektrische bedrading en dergelijke aan de andere kant van het montagevlak niet beschadigt. Installeer de bedieningssatelliet niet op plaatsen waar hij blootstaat aan hoge temperaturen, bijvoorbeeld door rechtstreekse zonnestraling of warme lucht afkomstig van de verwarming, enz. Opmerking Bij het monteren van de bedieningssatelliet op de stuurkolom, moet u ervoor zorgen dat de uitstekende punten van de schroeven aan de binnenkant van de stuurkolom de stuurstang, schakelaars, elektrische bedrading, enzovoort in de stuurkolom niet hinderen. Laat wat speling in het snoer tussen de stekker en de klemband, zoals de illustratie laat zien. [. . . ] Opmerking Bij het monteren van de bedieningssatelliet op de stuurkolom, moet u ervoor zorgen dat de uitstekende punten van de schroeven aan de binnenkant van de stuurkolom de stuurstang, schakelaars, elektrische bedrading, enzovoort in de stuurkolom niet hinderen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY RM-X4S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY RM-X4S zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag