Gebruiksaanwijzing SONY RM-VPR1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY RM-VPR1. Wij hopen dat dit SONY RM-VPR1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY RM-VPR1 te teleladen.


SONY RM-VPR1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (668 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY RM-VPR1 MARKETING SPECIFICATIONS (185 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY RM-VPR1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 2) Plaats beslist geen met vloeistof gevulde voorwerpen, bijvoorbeeld vazen, op het apparaat. 4 5 2 8 9 6 Dit product is getest en voldoet aan de beperkingen die zijn uiteengezet in de EMC-regulering voor het gebruik van een verbindingskabel van minder dan 3 meter. [. . . ] 1 2 3 4 5 6 7 8 9  Overzicht van de onderdelen Riemgat REC (START/STOP)-knop Aansluiting voor de aansluitkabel POWER-schakelaar Ontgrendelknop (met vergrendelfunctie) Zoom-knop Klem (met basis voor afstandsbediening) Aansluitkabel voor Multi terminal Aansluitkabel voor REMOTE Terminal Försiktighetsmått vid användning  a b  De afstandsbediening bevestigen i direkt solljus eller nära ett värmeelement, eller på en plats med hög fuktighet. ˎˎDu kan använda fjärrkontrollen för att styra en kamera som har en Sony Bevestig de afstandsbediening aan een voorwerp met de klem. *  anneer u de afstandsbediening gebruikt die is bevestigd aan het W panhandvat van het statief, dan kunt u de afstandsbediening verticaal draaien als de afstand tussen de greep van het panhandvat en het statief 45 mm of meer is. We raden u aan om de afstandsbediening zo vast te houden als is afgebeeld om ermee te werken. Ŋ必使用附带的连接电缆,否则可能会损坏遥控器和 相机/摄像机。 De afstandsbediening bevestigen aan de klem (B) De afstandsbediening losmaken van de klem (C) Schuif de afstandsbediening langzaam in de richting van de pijl totdat deze vastklikt. Let op Zorg ervoor dat u de afstandsbediening niet eraf stoot als u deze bevestigt aan de klem. Let op ˎˎBeide stekkers van de aansluitkabel moeten met de goede kant omhoog worden ingestoken. Let erop dat u de stekkers niet met kracht ondersteboven insteekt anders beschadigt u de camera of de afstandsbediening. ˎˎLijn, bij het aansluiten van de aansluitkabel voor multi terminal op de multi terminal van de camera (gevormd als in (d)), het -teken op de stekker uit met het -teken op de multi terminal. Het met kracht verkeerd om plaatsen van de stekker, veroorzaakt een storing. ˎˎHoud de stekker vast wanneer u de kabel losmaakt, omdat het trekken aan de aansluitkabel de connector kan beschadigen. De te gebruiken knoppen en toetsen verschillen en zijn afhankelijk van de gebruikte aansluitkabel. [. . . ] ˎˎDruk niet te hard op de ontgrendelknop omdat de afstandsbediening anders kan breken. De zoomsnelheid is laag als u de zoomknop lichtjes indrukt en snel als u de knop helemaal indrukt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY RM-VPR1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY RM-VPR1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag