Gebruiksaanwijzing SONY RM-VD1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY RM-VD1. Wij hopen dat dit SONY RM-VD1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY RM-VD1 te teleladen.


SONY RM-VD1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3840 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY RM-VD1 (3824 ko)
   SONY RM-VD1 (3824 ko)
   SONY RM-VD1 (3824 ko)
   SONY RM-VD1 annexe 2 (3825 ko)
   SONY RM-VD1 annexe 1 (3825 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY RM-VD1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Be sure the video camera recorder/digital still camera to be used is turned off before you insert the Remote plug (f) into the LANC terminal or the ACC terminal. Ongeveer 39 × 40 × 36 mm (B/H/D) (exclusief uitstekende onderdelen) Snoer van afstandsbediening: Ongeveer 1, 5 m Gewicht: Ongeveer 44 g Accessoires: Draagtas (1)/Riem (1)/ Gebruiksaanwijzing (1) Afmetingen: Wijzigingen in ontwerp en technische gegevens voorbehouden zonder voorafgaande kennisgeving. [. . . ] When you use functions other than the camera mode, switch the mode using the mode switch of the video camera recorder. *1 Deze knop functioneert als PHOTO knop als de afstandsbediening met een videocamera wordt gebruikt. De knop functioneert als sluiterknop als de afstandsbediening met een digitale camera wordt gebruikt. *2 Deze knop functioneert alleen als de afstandsbediening met een videocamera wordt gebruikt. Bevestig de afstandsbediening op een bepaald voorwerp met de bijgeleverde clip (g). * Als u de afstandsbediening gebruikt en deze aan de handgreep voor pannen op het statief is bevestigd, kunt u het beste de afstandsbediening in de hand houden om deze te bedienen zoals afgebeeld in afbeelding B. U moet de videocamera/digitale camera die u wilt gebruiken, uitschakelen voordat u de aansluiting van de afstandsbediening (f) in de LANC aansluiting of de ACC aansluiting plaatst. Refer to the operating instructions of the video camera recorder/ digital still camera for further information as well. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat dat met de afstandsbediening wordt gebruikt voor meer informatie. *1 Este botón hace las funciones del botón PHOTO cuando el mando a distancia se utiliza con una videocámara, y las del botón del obturador cuando el mando a distancia se utiliza con una cámara digital de imágenes fijas. [. . . ] Als u een andere functie dan de camerastand gebruikt, moet u de stand wijzigen met de schakelaar voor standen op de videocamera. Als u de zoomknop (d) volledig indrukt, zoomen bepaalde videocamera's/digitale camera's sneller in of uit. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY RM-VD1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY RM-VD1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag