Gebruiksaanwijzing SONY RM-DR1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY RM-DR1. Wij hopen dat dit SONY RM-DR1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY RM-DR1 te teleladen.


SONY RM-DR1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1498 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY RM-DR1 (888 ko)
   SONY RM-DR1 (889 ko)
   SONY RM-DR1 (888 ko)
   SONY RM-DR1 annexe 2 (890 ko)
   SONY RM-DR1 annexe 1 (890 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY RM-DR1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 92/31/EWG Dieses Gerät erfüllt die europäischen EMVBestimmungen für die Verwendung in folgenden Umgebungen: · Dit apparaat is getest en er is geconstateerd dat het voldoet aan de limieten die zijn opgenomen in de EMCrichtlijn voor het gebruik van verbindingskabels die korter zijn dan 3 meter. [. . . ] Bij het aansluiten of loskoppelen van het afstandsbedieningssnoer E via ACC op het digitale fototoestel moet u de stekker altijd recht houden. Indien u dat niet doet, kunnen de afstandsbediening of het toestel beschadigd raken. Sluit het snoer E van de Remote Commander aan op ACC op de Digital Still Camera. 1 Schuif de POWER schakelaar D omlaag in de richting van het pijltje om de camera aan te schakelen. [. . . ] Raadpleeg ook de gebruiksaanwijzing van de digitale camera voor meer informatie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY RM-DR1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY RM-DR1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag