Gebruiksaanwijzing SONY RDP-CA2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY RDP-CA2. Wij hopen dat dit SONY RDP-CA2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY RDP-CA2 te teleladen.


SONY RDP-CA2 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (454 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY RDP-CA2 MARKETING SPECIFICATIONS (174 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY RDP-CA2

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ˎˎWanneer de verbindingskabel is aangesloten op de mini stereo-aansluiting van dit apparaat wordt er stroom geleverd aan het apparaat en gaat het POWERlampje van dit apparaat groen branden. ˎSluit de Multi-stekker van de meegeleverde aansluitkabel niet aan op de USB-laadterminal van dit apparaat. [. . . ] ˎˎWanneer dit apparaat is aangesloten, werkt de volumebediening op de videocamera niet en komt er geen geluid uit de interne luidspreker van de videocamera. ˎˎTil dit apparaat niet op als deze is bevestigd aan de videocamera. 3 of later) Microsoft, Windows en Windows Vista zijn handelsmerken van het Amerikaanse bedrijf Microsoft Corpgoration, of handelsmerken hiervan geregistreerd in de V. Macintosh en Mac OS zijn handelsmerken van het Amerikaanse bedrijf Apple Inc. In geval van een storing of een defect  Opslag Wanneer u dit apparaat draagt, dient u deze altijd los te koppelen van de videocamera en op te bergen in het meegeleverde tasje. let op ˎˎWanneer u dit apparaat opbergt dient u de verbindingskabel ervan los te koppelen. Dit apparaat kan beschadigd raken wanneer het wordt opgeslagen in het tasje als de verbindingskabel is aangesloten. Richtige Handhabung In het onwaarschijnlijke geval van een storing of een defect, of als er een vreemd voorwerp in het apparaat terechtkomt, dient u het apparaat direct los te koppelen van de videocamera en contact op te nemen met de dichtstbijzijnde Sony-dealer. ˎˎDe luidsprekereenheid, ingebouwde versterker en behuizing zijn precies met elkaar uitgelijnd. ˎˎIndien de behuizing vuil wordt, kunt u deze afvegen met een zachte doek met een mild reinigingsmiddel. ˋˋPlaatsen met een hoge temperatuur zoals in direct zonlicht of in de buurt van een verwarmingsbron. (Hoewel dit apparaat magnetisch is beschermd, dient u geen bandjes met opnamen, horloges, creditcards of floppydisks voor de luidspreker te houden). ˎˎWanneer u dit apparaat verplaatst, dient u er geen magnetische items zoals floppydisks of creditcards bij in de buurt te houden. ˎˎWanneer u dit apparaat verplaatst, dient u hem niet vast te houden als deze is aangesloten op een videocamera. [. . . ] Zorg dat de stekkers van de verbindingskabel stevig zijn aangesloten op de Multi terminal van de videocamera en de stereo mini-aansluiting van dit apparaat. Zorg dat de stekkers van de verbindingskabel stevig zijn aangesloten op de Multi terminal van de videocamera en de stereo mini-aansluiting van dit apparaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY RDP-CA2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY RDP-CA2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag