Gebruiksaanwijzing SONY PRSA-AC1A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY PRSA-AC1A. Wij hopen dat dit SONY PRSA-AC1A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY PRSA-AC1A te teleladen.


SONY PRSA-AC1A : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (927 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY PRSA-AC1A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Opmerking voor klanten: de volgende informatie is enkel van toepassing voor apparaten die verkocht worden in landen die de EU-richtlijnen in acht nemen de fabricant van dit product is Sony Corporation , 1-7-1 Konan Minato-ku Tokyo , 108-0075 Japan. De geauthoriseerde vertegenwoordiging voor EMC en produkt veiligheid is Sony Deutschland GmbH, Hedelfinger Strasse 61, 70327 Stuttgart, Duitsland. [. . . ] *Raadpleeg de website voor klantenondersteuning voor de recentste informatie over compatibiliteit. Lees voordat u de netspanningsadapter gebruikt deze handleiding grondig door en bewaar deze zodat u deze in de toekomst opnieuw kunt raadplegen. Hoe te gebruiken Sluit het ene eind van de bijgeleverde USB-kabel aan op de Micro USB-aansluiting van de Reader en het andere eind op de netspanningsadapter. Het lampje op de Reader licht rood op tijdens het opladen en dooft wanneer het laden voltooid is. Wij kunnen geen correcte werking garanderen als u geen gebruik maakt van de bijgeleverde USB-kabel en netspanningsadapter. ⷠVerbind de netspanningsadapter met een stopcontact waar u gemakkelijk bij kunt. Indien u een afwijking opmerkt aan de netspanningsadapter, trekt u het snoer uit het stopcontact. ⷠWij kunnen geen correcte werking garanderen als u een USB-hub of USBverlengkabel gebruikt. Zet het toestel niet op plaatsen waar het wordt blootgesteld aan: ­ Extreme koude of warmte ­ Stof of vuil ­ Veel vocht ­ Trillingen ­ Sterke magnetische velden ­ Zand ­ Direct zonlicht · Stel het toestel niet bloot aan mechanische schokken en laat het niet vallen. ⷠTrek het netsnoer uit het stopcontact wanneer u het toestel lange tijd niet gebruikt. Neem het netsnoer bij de stekker vast om het uit het stopcontact te verwijderen. ⷠZorg ervoor dat er geen metalen voorwerpen in contact komen met de metalen onderdelen van dit toestel. [. . . ] Reinig het toestel met een zachte droge doek of een zachte doek die licht is bevochtigd met een mild zeepsopje. Gebruik geen oplosmiddelen zoals alcohol of wasbenzine, want die kunnen de behuizing beschadigen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY PRSA-AC1A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY PRSA-AC1A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag