Gebruiksaanwijzing SONY PRS-T1 QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY PRS-T1. Wij hopen dat dit SONY PRS-T1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY PRS-T1 te teleladen.


SONY PRS-T1 QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6704 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY PRS-T1 (12060 ko)
   SONY PRS-T1 (1864 ko)
   SONY PRS-T1 DATASHEET (207 ko)
   SONY PRS-T1 QUICK START GUIDE (6938 ko)
   SONY PRS-T1 IMPORTANT INFORMATION (191 ko)
   SONY PRS-T1 IMPORTANT INFORMATION (191 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY PRS-T1QUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U kunt de Reader gebruiken tijdens het laden door te drukken op de (Hoofdscherm)-knop, of door te tikken op het [Gegevensoverdrachtmodus]pictogram op het scherm zodat uw computer uw Reader kan herkennen voor gegevensoverdracht. In beide gevallen kan dit leiden tot een langere oplaadtijd van de batterij. [. . . ] soorten lettertypes en formaten Zoek een woord op in het woordenboek en tik op Google of Wikipedia. Met de hand schrijven Laad-/bedrijfslampje In-/uitschakelen (Druk om aan/uit te zetten) Hoofdtelefoonaansluiting Micro USB-aansluiting RESET-knop De met de Reader meegeleverde stylus kan worden gebruikt om gemakkelijker met het aanraakscherm te werken. Om door de [Hoofdscherm]-schermpagina’s te navigeren, drukt u op een van de (Pagina omslaan)-knoppen of tikt u op een van de paginapictogrammen op het scherm [ ] [ ]. VERBINDING MAKEN MET EEN WI-FI -NETWERK ® WINKELEN IN DE eBOOKWINKEL GEVAL A: een WPS-compatibele Wi-Fi-router met WPS-knop Opmerking: zorg ervoor dat het [Wi-Fi instellingen]-scherm op uw Reader is weergegeven. Wanneer uw Reader-scherm toont dat de instelling is beëindigd, tikt u op [OK]. Uw Reader dient geconfigureerd te zijn om een verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk voor draadloze internettoegang. INTERNET INTERNET GEVAL D: verbinden met een beschikbaar Wi-Fi-netwerk Opmerking: zorg ervoor dat het [Wi-Fi instellingen]-scherm op uw Reader is weergegeven. controleer of het beschikbare Wi-Fi-netwerk een gebruikersnaam en wachtwoord vereist. Een wachtwoord kan ook een WEP-sleutel/WPAsleutel/encryptiesleutel/netwerksleutel of iets gelijkaardigs worden genoemd. Tik op [Scannen] om een lijst te tonen van alle beschikbare Wi-Fi-netwerken. Zoek de SSID (Service Set Identifier) van uw Wi-Fi-router in de lijst [WiFi-netwerken] en tik erop. Als u een wachtwoord wordt gevraagd, tikt u op het invoerveld en voert u het wachtwoord met het schermtoetsenbord in. Zoniet, start de browsertoepassing automatisch; druk op de (Hoofdscherm)-knop, tik op [ ] of druk op de (Pagina omslaan)-knop en tik op [Browser]. U krijgt toegang tot de eBook store en kunt er boeken in kopen door te tikken op [Store] op het [Home]-scherm. [. . . ] Wanneer uw Reader aangesloten wordt op uw Mac, worden “SETTING” en “READER” weergegeven op het bureaublad. Voor meer informatie over autorisatie, klikt u op [Help] in het menu op de Reader software. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY PRS-T1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY PRS-T1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag