Gebruiksaanwijzing SONY PCK-LG1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY PCK-LG1. Wij hopen dat dit SONY PCK-LG1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY PCK-LG1 te teleladen.


SONY PCK-LG1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (615 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY PCK-LG1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Sony biedt geen garantie tegen storingen indien gebruikt na of beschadigd bij verwijdering, of als dit product incorrect is aangebracht (vervorming, luchtbellen enz. € Dit product is een hardglazen schermbeschermingsplaat die exclusief is ontworpen voor de ondersteunde cameramodellen. € Door dit product aan te brengen op het camerascherm, is het mogelijk dat de aanraakbediening minder gevoelig wordt. [. . . ] € Door dit product aan te brengen op het camerascherm, is het mogelijk dat de aanraakbediening minder gevoelig wordt. € Voor u deze hardglazen plaat aanbrengt, raden we u aan uw handen goed te wassen. € Wanneer er al een beschermingsvel op het camerascherm zit, moet u dit verwijderen voor u deze hardglazen plaat aanbrengt. € Zorg er bij het aanbrengen van deze hardglazen plaat voor dat u zich op een plek bevindt die vrij is van stof en zand e. 2 Trek aan de lip van de beschermfolie om deze te verwijderen van de achterkant van deze hardglazen beschermingsplaat. € Zorg er voor u de beschermfolie verwijdert voor dat u precies weet hoe u deze hardglazen beschermingsplaat op het camerascherm moet aanbrengen. € Controleer of er geen schaafplekken of barsten in de beschermfolie zitten en verwijder de folie voorzichtig. € Wanneer dit product nattigheid of vuil op het oppervlak heeft, kunt u dit afnemen met een zachte, droge doek. Alcohol), chemicaliën, of een harde borstel voor het reinigen, want dat kan het product aantasten of beschadigen. € Als dit product er op het camerascherm beschadigd of vervormd uitziet, moet u het gebruik van de camera onmiddellijk stoppen. Als u de camera blijft gebruiken, kan uw hand of uw gezicht letsel oplopen door een kapot deel van het product. € Dit product kan loskomen van het camerascherm wanneer u de camera in uw zak of tas doet of eruit haalt. € Wanneer u dit product van het camerascherm verwijdert, moet u oppassen dat u uw hand niet bezeert. • Dit product kan krassen en andere aantastingen niet volledig voorkomen. [. . . ] € Dit product kan loskomen van het camerascherm wanneer u de camera in uw zak of tas doet of eruit haalt. € Wanneer u dit product van het camerascherm verwijdert, moet u oppassen dat u uw hand niet bezeert. • Dit product kan krassen en andere aantastingen niet volledig voorkomen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY PCK-LG1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY PCK-LG1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag