Gebruiksaanwijzing SONY NWZ-S766BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY NWZ-S766BT. Wij hopen dat dit SONY NWZ-S766BT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY NWZ-S766BT te teleladen.


SONY NWZ-S766BT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (653 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY NWZ-S766BT (636 ko)
   SONY NWZ-S766BT MUSIC UNLIMITED FUNCTION GUIDE (688 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY NWZ-S766BT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Met dit apparaat (hierna Bluetooth-hoofdtelefoon genoemd) kunt u muziek op de "WALKMAN" draadloos beluisteren. Deze Bluetooth-hoofdtelefoon is al gekoppeld met de "WALKMAN". [. . . ] Zorg ervoor dat de batterij volledig opgeladen is voor u deze gebruikt. In dit onderdeel krijgt u meer informatie over het opladen via de computer. U kunt deze Bluetooth-hoofdtelefoon ook opladen via de "WALKMAN" (gedeelde voeding). Naar het begin van het vorige of huidige nummer gaan/naar het begin van het volgende nummer gaan Snel terugspoelen/snel vooruitspoelen Het volume verhogen/verlagen Het volume blijven verhogen/verlagen Verdraai de pendelknop naar / en houd deze vast. 2 Sluit de Bluetooth-hoofdtelefoon aan op uw computer met behulp van de Micro Tip Als de Bluetooth-hoofdtelefoon niet naar behoren werkt, drukt u op de RESET-knop met een puntig voorwerp. U kunt de Bluetooth-hoofdtelefoon via Bluetooth verbinden met uw "WALKMAN" zonder deze te koppelen. opmerking De Bluetooth-hoofdtelefoon is niet water- of spatwaterdicht. ­ Als de Bluetooth-hoofdtelefoon blootgesteld wordt aan water of zweet, gaan de interne onderdelen mogelijk roesten, wat ervoor kan zorgen dat de Bluetooth-hoofdtelefoon defect raakt. ­ Zorg ervoor dat de Bluetooth-hoofdtelefoon niet nat wordt en gebruik deze niet in vochtige omgevingen. ­ Raak de bedieningselementen of de USB-aansluiting niet aan met natte handen. [. . . ] Hoofdtelefoon Pendelknop (/) Bluetooth-antenne Bedek de Bluetooth-antenne niet met uw handen enz. En het gebruik van deze merken door Sony Corporation gebeurt onder licentie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY NWZ-S766BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY NWZ-S766BT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag