Gebruiksaanwijzing SONY NW-A35

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY NW-A35. Wij hopen dat dit SONY NW-A35 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY NW-A35 te teleladen.


SONY NW-A35 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1796 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY NW-A35

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Informatie over de volumeregeling (alleen voor landen/regio’s die aan Europese en Koreaanse richtlijnen voldoen) Een alarmtoon (pieptoon) en een waarschuwing [Check the volume level] zijn bedoeld om uw oren te beschermen wanneer u het volume voor het eerst omhoog zet naar een niveau dat schadelijk is voor uw gehoor. u kunt het alarm en de waarschuwing annuleren door in het waarschuwingsdialoogvenster op [OK] te tikken. Opmerking • U kunt het volume omhoog zetten na het annuleren van het alarm en de waarschuwing. [. . . ] Symptoom en oplossing Uw Walkman kan de batterij niet opladen of wordt niet herkend op uw computer. • De USB-kabel (bijgeleverd) is niet goed op de USB-aansluiting van uw computer aangesloten. € Het oplaadlampje op de Walkman gaat rood branden wanneer de batterij wordt opgeladen en gaat uit wanneer het opladen is voltooid. € Wanneer u uw Walkman voor het eerst gebruikt of uw Walkman lange tijd niet hebt gebruikt, kan het enkele minuten duren voordat deze door de computer wordt herkend. controleer of de computer de Walkman herkent nadat deze ongeveer 10 minuten op de computer aangesloten is geweest. € Als u met de bovengenoemde methoden het probleem niet kunt oplossen, schakelt u de computer volledig uit en ontkoppelt u de Walkman. Ontkoppel vervolgens het netsnoer, de batterij en andere onderdelen die op de computer zijn aangesloten en laat de Walkman vijf minuten ontladen. Na het ontladen schakelt u de computer weer in en sluit u de Walkman weer aan. Als u dit wilt lezen, moet u de bijgeleverde software op uw computer installeren. Open om de software te installeren [WALKMAN] in de systeemopslagmap van uw Walkman nadat u deze op de computer hebt aangesloten. Informatie over de oortelefoon met oordopjes De oordopjes sluiten uw oren af. Houd er dus rekening mee dat er een kans is op schade aan uw oren of trommelvliezen als er sterke druk wordt uitgeoefend op de oordopjes of als de oordopjes plotseling uit uw oren worden verwijderd.  (Startgids) In de Startgids wordt het volgende beschreven: • Standaardgebruiksaanwijzing van uw WALKMAN® • Hoe u toegang krijgt tot websites met nuttige pc-toepassingen op internet 3. Helpgids (webdocument voor een pc/smartphone) De Helpgids bevat een uitgebreidere gebruiksaanwijzing, specificaties, de URL van de klantenservicewebsite enz. [. . . ] Opmerkingen voor het gebruik van de Walkman Opmerking voor de batterij • Om afname van de kwaliteit van de batterij te voorkomen, dient u deze ten minste eens per zes maanden op te laden. Een microSD-kaart formatteren Lees de instructies voor microSD-kaarten in de helpgids op internet voordat u gegevens op een microSD-kaart (niet bijgeleverd) opslaat. Dat dit toestel in overeenstemming is met de essentiële eisen en de andere relevante bepalingen van richtlijn 1999/5/EG. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY NW-A35

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY NW-A35 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag