Gebruiksaanwijzing SONY NW-ZX300

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY NW-ZX300. Wij hopen dat dit SONY NW-ZX300 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY NW-ZX300 te teleladen.


SONY NW-ZX300 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (174 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY NW-ZX300

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Storingen verhelpen Uw Walkman kan de batterij niet opladen of wordt niet herkend op uw computer. • De USB-kabel (bijgeleverd) is niet goed op de USB-aansluiting van uw computer aangesloten. € Het oplaadlampje op de Walkman gaat rood branden wanneer de batterij wordt opgeladen en gaat uit wanneer het opladen is voltooid. [. . . ] Net/help/dmp/nwzx300/h_ww/ Het bezoeken van de website is gratis, maar u moet mogelijk wel betalen voor de communicatie, volgens het contract met uw internetprovider. Afhankelijk van het land/de regio waarin u uw Walkman hebt aangeschaft zijn bepaalde modellen mogelijk niet leverbaar. Informatie over de oortelefoon met oordopjes • Houd rekening met het volgende wanneer u een hoofdtelefoon met oordopjes met een sterke mate van hechting gebruikt. Beweeg de oordopjes rustig omhoog en omlaag wanneer u de hoofdtelefoon afzet. Opmerkingen voor het gebruik van de Walkman Opmerking voor de batterij • Om afname van de kwaliteit van de batterij te voorkomen, dient u deze ten minste eens per 6 maanden op te laden. Over de hoofdtelefoon • Vermijd het gebruik van het apparaat bij een volume dat zo hoog is dat na langdurige blootstelling uw gehoor kan beschadigd raken. • Bij een hoog volume kan de hoofdtelefoon alle achtergrondgeluiden overstemmen. Gebruik het apparaat niet bij het besturen van een auto of op de fiets e. € Aangezien de hoofdtelefoon open geconstrueerd is, zal het geluid ook een weinig door omstanders te horen zijn. Een microSD-kaart formatteren Lees de instructies voor microSD-kaarten in de helpgids op internet voordat u gegevens op een microSD-kaart (niet bijgeleverd) opslaat. Volumeregeling volgens Europese en Koreaanse richtlijnen • Voor Europese klanten • Voor Koreaanse klanten (modellen die met hoofdtelefoon worden geleverd) De alarmtoon (pieptoon) en de waarschuwing [Check the volume level. Deze worden weergegeven wanneer u het volume voor het eerst omhoog zet naar een schadelijk niveau. u kunt het alarm en de waarschuwing annuleren door in het waarschuwingsdialoogvenster op [OK] te tikken. Opmerking • U kunt het volume omhoog zetten nadat u het alarm en de waarschuwing hebt geannuleerd. € Na de eerste waarschuwing worden het alarm en de waarschuwing elke 20 cumulatieve uren herhaald zo lang het volume is ingesteld op een niveau dat schadelijk is voor uw gehoor. € Als u de Walkman uitschakelt nadat u een hoog volume hebt geselecteerd dat schadelijk is voor uw trommelvliezen, is het volumeniveau automatisch lager wanneer u de Walkman de volgende keer inschakelt. [. . . ] € Oplaadbare cellen en batterijen moeten voorafgaand aan het gebruik worden opgeladen. Raadpleeg altijd de instructies van de fabrikant of de handleiding bij de apparatuur voor de juiste oplaadinstructies. € Na langdurige opslag kan het nodig zijn de cellen of batterijen verschillende keren op te laden en te ontladen om maximale prestaties te bereiken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY NW-ZX300

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY NW-ZX300 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag