Gebruiksaanwijzing SONY NW-WM1A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY NW-WM1A. Wij hopen dat dit SONY NW-WM1A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY NW-WM1A te teleladen.


SONY NW-WM1A : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1600 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY NW-WM1A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nederlands Informatie over de oortelefoon met oordopjes De oordopjes sluiten uw oren af. Houd er dus rekening mee dat er een kans is op schade aan uw oren of trommelvliezen als er sterke druk wordt uitgeoefend op de oordopjes of als de oordopjes plotseling uit uw oren worden verwijderd.  (Startgids) In de Startgids wordt het volgende beschreven: • Standaardgebruiksaanwijzing van uw WALKMAN® • Hoe u toegang krijgt tot websites met nuttige pc-toepassingen op internet 3. [. . . ] Een microSD-kaart formatteren Lees de instructies voor microSD-kaarten in de helpgids op internet voordat u gegevens op een microSD-kaart (niet bijgeleverd) opslaat. Informatie over de volumeregeling (alleen voor landen/regio’s die aan Europese richtlijnen voldoen) Een alarmtoon (pieptoon) en een waarschuwing [Check the volume level] zijn bedoeld om uw oren te beschermen wanneer u het volume voor het eerst omhoog zet naar een niveau dat schadelijk is voor uw gehoor. u kunt het alarm en de waarschuwing annuleren door in het waarschuwingsdialoogvenster op [OK] te tikken. Opmerking • U kunt het volume omhoog zetten na het annuleren van het alarm en de waarschuwing. € Na de eerste waarschuwing worden het alarm en de waarschuwing elke 20 cumulatieve uren herhaald zo lang het volume is ingesteld op een niveau dat schadelijk is voor uw gehoor. Dat dit toestel in overeenstemming is met de essentiële eisen en de andere relevante bepalingen van richtlijn 1999/5/EG. € Indien een cel lekt, mag de vloeistof niet in aanraking komen met de huid of ogen. Als dit toch is gebeurd, spoelt u het getroffen gebied met ruime hoeveelheden water af en raadpleegt u een arts. € Oplaadbare cellen en batterijen moeten voorafgaand aan het gebruik worden opgeladen. Raadpleeg altijd de instructies van de fabrikant of de handleiding bij de apparatuur voor de juiste oplaadinstructies. € Na langdurige opslag kan het nodig zijn de cellen of batterijen verschillende keren op te laden en te ontladen om maximale prestaties te bereiken. Türkçe Bluetooth-functionaliteit U kunt vanaf Bluetooth-audioapparaten zoals een hoofdtelefoon of luidsprekers naar muziek luisteren die op uw Walkman is opgeslagen. Nadat de Bluetooth-verbinding tot stand is gebracht, wordt [Connected. Tik op de naam van het verbonden apparaat in de lijst met gekoppelde apparaten en tik in het dialoogvenster voor het verbreken van de verbinding op [OK]. [. . . ] u wilt een hoofdtelefoonkabel van het type 3-polige ministekker (gebalanceerde verbinding)x2 op de hoofdtelefoonaansluiting (standaard gebalanceerd) op uw Walkman aansluiten. Als u dit wilt lezen, moet u de bijgeleverde software op uw computer installeren. Open om de software te installeren [WALKMAN] in de systeemopslagmap van uw Walkman nadat u deze op de computer hebt aangesloten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY NW-WM1A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY NW-WM1A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag