Gebruiksaanwijzing SONY NP-QM91D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY NP-QM91D. Wij hopen dat dit SONY NP-QM91D handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY NP-QM91D te teleladen.


SONY NP-QM91D : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (753 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY NP-QM91D (1020 ko)
   SONY NP-QM91D annexe 1 (685 ko)
   SONY NP-QM91D annexe 2 (718 ko)
   SONY NP-QM91D (1020 ko)
   SONY NP-QM91D (577 ko)
   SONY NP-QM91D (45 ko)
   SONY NP-QM91D annexe 4 (685 ko)
   SONY NP-QM91D annexe 5 (46 ko)
   SONY NP-QM91D annexe 2 (46 ko)
   SONY NP-QM91D annexe 1 (46 ko)
   SONY NP-QM91D annexe 6 (718 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY NP-QM91D

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u de batterij oplaadt terwijl die is aangebracht op een camcorder met een oplaadlampje, zal ook dat oplaadlampje gedoofd blijven (bij het volledig opladen) zodra het grotendeels opladen voltooid is. Als u de batterij oplaadt bij een extreme temperatuur buiten het veilige bereik, zal het opladen niet altijd goed lukken. [. . . ] ) voor de camcorder gebruikt, zullen de LED lampjes oplichten wanneer u controletoets B indrukt. Kennisgeving voor klanten in de landen waar EU-richtlijnen van toepassing zijn Voor kwesties met betrekking tot service of garantie kunt u het adres in de afzonderlijke service- en garantiedocumenten gebruiken. Dit is een lithium-ionen accu die gegevens over het stroomverbruik kan uitwisselen met compatibele elektronische apparaten. U kunt het beste de "InfoLITHIUM" accu alleen gebruiken met elektronische apparaten met het logo . Als u deze accu gebruikt met een elektronisch apparaat waarop het logo niet is afgebeeld, wordt de resterende capaciteit van de accu niet weergegeven in minuten. * * Afhankelijk van de omstandigheden en de omgeving waarin de accu wordt gebruikt, is het mogelijk dat de tijdsaanduiding niet nauwkeurig is. Deshágase de las pilas usadas lo antes posible según el procedimiento que se describe en las instrucciones. Bij onjuist gebruik van de accu, kan de accu barsten, brand veroorzaken en chemische brandwonden tot gevolg hebben. Plet de accu niet en stel deze niet bloot aan schokken of stoten, laat deze niet vallen en ga er niet op staan. Veroorzaak geen kortsluiting en zorg dat er geen metalen voorwerpen in aanraking komen met de aansluitpunten. Stel de accu niet bloot aan hoge temperaturen boven 60 ºC, zoals direct zonlicht of in een auto die in de zon geparkeerd staat. Laad de accu op met een echte Sony-acculader of een apparaat waarmee de accu kan worden opgeladen. [. . . ] ) Na het grotendeels laden zullen de LED lampjes echter niet meer branden, van de grotendeels geladen tot de volledig opgeladen toestand. Na het grotendeels laden kan het ongeveer 1 uur duren totdat de batterij volledig is opgeladen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY NP-QM91D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY NP-QM91D zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag