Gebruiksaanwijzing SONY NP-BK1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY NP-BK1. Wij hopen dat dit SONY NP-BK1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY NP-BK1 te teleladen.


SONY NP-BK1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (695 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY NP-BK1 DATASHEET (278 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY NP-BK1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor een langdurig probleemloos gebruik raden wij u het volgende aan: ­ Bewaar het batterijpak in uw broekzak, jaszak e. Haal het batterijpak pas vlak voor het gebruik uit uw zak en breng het aan op de camcorder wanneer u gereed bent om te gaan opnemen. Houd voldoende reserve-batterijen bij de hand voor twee- of driemaal de verwachte opnameduur, en maak ook proefopnamen voor u de uiteindelijke opname maakt. [. . . ] Als de camcorder wordt uitgeschakeld, terwijl de batterijspanningsindicator aangaf dat het batterijpak nog voldoende stroom kon leveren, laad dan het batterijpak opnieuw volledig op, dan zal de batterijspanningsindicator weer de juiste gebruiksduur tonen. Soms kan echter niet de juiste batterijspanning getoond worden, als het batterijpak geruime tijd achtereen aan hitte is blootgesteld of langdurig in volledig opgeladen toestand is blijven liggen, of als het batterijpak erg intensief is gebruikt. De aangegeven resterende batterij-gebruiksduur is geen absoluut gegeven, maar een benadering van de beschikbare gebruiksduur. Om een batterijpak in goede staat te houden als u het een tijd lang niet gebruikt, dient u het minstens eenmaal per jaar als volgt op te frissen. Gebruik het helemaal op met uw camcorder of andere elektronische apparatuur. Naarmate u de batterij gebruikt, zal geleidelijk de capaciteit en de gebruiksduur teruglopen. Wanneer de gebruiksduur van een volledig opgeladen batterij aanmerkelijk is afgenomen, zal het batterijpak waarschijnlijk het eind van zijn nuttige levensduur naderen, Koop dan a. De resterende lading van de batterij wordt aangegeven met 4 LED lampjes. Wanneer u de batterijcontroletoets (PUSH) C indrukt, lichten de LED lampjes D ongeveer 3 seconden lang op. LED lampjes (Het leeg-lampje E is oranje, de andere voor de resterende capaciteit zijn groen) ( : brandt, : knippert, : gedoofd) 75-100% 50-75% 25-50% Resterende lading De LED lampjes van het batterijpak zullen niet gaan branden bij opladen met een netspanningsadapter/batterijlader (type AC-VQ850/SQ950 e. ) met een LCD scherm, ook wanneer u tijdens het opladen controletoets C indrukt. De LED lampjes van het batterijpak zullen niet gaan branden als u de batterij installeert en gebruikt (c. Oplaadt) in een camcorder die geschikt is voor het "InfoLITHIUM" systeem, ook wanneer u tijdens het opladen controletoets C indrukt. De resterende batterijspanning die wordt aangegeven door uw camcorder kan niet altijd overeenkomen met die aangegeven door de LED lampjes van het batterijpak. [. . . ] Oplaadt) in een camcorder die geschikt is voor het "InfoLITHIUM" systeem, ook wanneer u tijdens het opladen controletoets C indrukt. De resterende batterijspanning die wordt aangegeven door uw camcorder kan niet altijd overeenkomen met die aangegeven door de LED lampjes van het batterijpak. ) voor de camcorder gebruikt, zullen de LED lampjes oplichten wanneer u controletoets C indrukt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY NP-BK1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY NP-BK1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag