Gebruiksaanwijzing SONY HANDYCAM NEX-VG900 NOTES ON USING AN A-MOUNT LENS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY HANDYCAM NEX-VG900. Wij hopen dat dit SONY HANDYCAM NEX-VG900 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY HANDYCAM NEX-VG900 te teleladen.


SONY HANDYCAM NEX-VG900 NOTES ON USING AN A-MOUNT LENS: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1333 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY HANDYCAM NEX-VG900 (5711 ko)
   SONY HANDYCAM NEX-VG900 DATASHEET (196 ko)
   SONY HANDYCAM NEX-VG900 Α HANDBOOK (4140 ko)
   SONY NEX-VG900 PLAYMEMORIES HOME HELP GUIDE (WINDOWS) (.PDF) (650 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY HANDYCAM NEX-VG900NOTES ON USING AN A-MOUNT LENS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nederlands Wanneer u een lens met A-montagestuk gebruikt in combinatie met een bevestigingsadapter die op de camcorder gemonteerd is, verschilt de bediening als volgt afhankelijk van het gebruikte type bevestigingsadapter. [. . . ] Als de lens niet uitgerust is met een AF/MF-schakelaar, kunt u de scherpstellingsmethode wijzigen met de FOCUS-knop op de camcorder. De diafragmawaarde is ingesteld op F3, 5 wanneer u bewegende beelden met automatische scherpstelling opneemt. Wanneer u een lens gebruikt met een maximale diafragma-instelling van F3, 5 of minder, wordt het diafragma ingesteld op de maximale waarde. Om een eigen diafragmawaarde in te stellen, moet u de handmatige scherpstelling activeren. [. . . ] Bezoek daarom de ondersteuningswebsite voor meer informatie over compatibele lenzen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY HANDYCAM NEX-VG900

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY HANDYCAM NEX-VG900 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag