Gebruiksaanwijzing SONY NEX-5TY WI-FI GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY NEX-5TY. Wij hopen dat dit SONY NEX-5TY handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY NEX-5TY te teleladen.


SONY NEX-5TY WI-FI GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (246 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY NEX-5TYWI-FI GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De applicatie PlayMemories Mobile wordt mogelijk niet goed geactiveerd op sommige smartphones of tabletcomputers. [. . . ] Zet de camera in de opnamefunctie na A-1, raak daarna met de smartphone de camera gedurende langer dan twee seconden aan, waarbij de N-markeringen zijn uitgelijnd. Of zet de camera in de opnamefunctie, selecteer daarna MENU  [Applicatie]  stap . Onder Windows kunt u tevens de software installeren met de cd-rom (bijgeleverd). Ά„ [OK] NL Breng een verbinding tot stand tussen de camera en een draadloos accesspoint. Als u geen verbinding tot stand kunt brengen, raadpleegt u de instructiehandleiding van het draadloos accesspoint, of neemt u contact op met de beheerder van het draadloos accesspoint. : Bij gebruik van een draadloos accesspoint met WPS-drukknop Selecteer MENU  [Instellingen]  [WPS-Push], en druk daarna op de WPS-drukknop op het accesspoint waarmee een verbinding tot stand moet worden gebracht. [. . . ] selecteer MENU  [Afspelen]  [Naar computer verzenden]. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY NEX-5TY

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY NEX-5TY zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag