Gebruiksaanwijzing SONY MUC-S12BL1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY MUC-S12BL1. Wij hopen dat dit SONY MUC-S12BL1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY MUC-S12BL1 te teleladen.


SONY MUC-S12BL1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (513 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY MUC-S12BL1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] し込みが不完全ですと、音が出なかっ たり、途切れたりします。 ˎˎ操作方法については、お使いの機器、 ヘッドホンの取扱説明書をご覧くださ い。 MDR-1A/MDR-100A/MDR-100AAP Verwijdering van oude elektrische en elektronische apparaten (van toepassing in de Europese Unie en andere Europese landen met gescheiden inzamelingssystemen) Dit symbool op het product of op de verpakking wijst erop dat dit product niet als huishoudelijk afval mag worden behandeld. [. . . ] Gebruik Deze hoofdtelefoonkabel kan gebruikt worden met de volgende hoofdtelefoon van het merk Sony. Koppel de kabel van de hoofdtelefoon los en sluit vervolgens deze kabel stevig aan. Ondersteunde modellen MDR-1A/MDR-100A/MDR-100AAP (vanaf september 2015) Raadpleeg de recentste catalogus voor de lijst met toepasselijke hoofdtelefoons. PHA-3 (vanaf september 2015) Raadpleeg de recentste catalogus voor de lijst met ondersteunde apparatuur. Opmerkingen ˎˎWissel de stekkers voor de kant van de hoofdtelefoon en de kant van de speler niet om. als u de stekkers in de aansluitingen forceert , kan dit storingen veroorzaken. [. . . ] ) Kant van de hoofdtelefoon Vergulde ministekker met 4 polen (Raadpleeg voor de ondersteunde hoofdtelefoons de afzonderlijke lijst met toepasselijke hoofdtelefoons. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY MUC-S12BL1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY MUC-S12BL1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag