Gebruiksaanwijzing SONY MRW-E80

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY MRW-E80. Wij hopen dat dit SONY MRW-E80 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY MRW-E80 te teleladen.


SONY MRW-E80 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2785 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY MRW-E80 READ ME FIRST (691 ko)
   SONY MRW-E80 READ ME FIRST (691 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY MRW-E80

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor de klanten in Europa Dit product voldoet aan de volgende Europese voorschriften: 2004/108/EEG (EMC-richtlijn) Dit apparaat voldoet aan de Europese normen EN55022, Klasse B en EN55024, voor gebruik in de volgende gebieden: woongebieden, zakendistricten, gebieden voor lichte industrie. [. . . ] de fabricant van dit product is Sony Corporation , 1-7-1 Konan Minato-ku Tokyo , 108-0075 Japan. De geauthoriseerde vertegenwoordiging voor EMC en produkt veiligheid is Sony Deutschland GmbH, Hedelfinger Strasse 61, 70327 Stuttgart, Duitsland. Voor service- of garantiezaken verwijzen wij u graag naar de addressen in de afzonderlijke service/garantie documenten. Verwijdering van oude elektrische en elektronische apparaten (Toepasbaar in de Europese Unie en andere Europese landen met gescheiden inzamelingssystemen) Het symbool op het product of op de verpakking wijst erop dat dit product niet als huishoudelijk afval mag worden behandeld. Toegangslampje: Als het lampje knippert, moet u de geheugenkaart niet aanraken of verwijderen en de reader niet loskoppelen. Een geheugenkaart verwijderen/loskoppelen: U kunt de geheugenkaart verwijderen en de reader loskoppelen volgens de correcte procedure (afhankelijk van het besturingssysteem) wanneer het toegangslampje niet knippert. Sony Corporation is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van gegevens. Zugriffsanzeige: Bitte berühren oder entfernen Sie nicht die Speicherkarte und trennen Sie nicht die Verbindung zum Leser, solange die Anzeige blinkt. [. . . ] Zugriffsanzeige: Bitte berühren oder entfernen Sie nicht die Speicherkarte und trennen Sie nicht die Verbindung zum Leser, solange die Anzeige blinkt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY MRW-E80

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY MRW-E80 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag