Gebruiksaanwijzing SONY MPK-WEB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY MPK-WEB. Wij hopen dat dit SONY MPK-WEB handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY MPK-WEB te teleladen.


SONY MPK-WEB : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1533 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY MPK-WEB O-RING MAINTENANCE MANUAL (1604 ko)
   SONY MPK-WEB (1531 ko)
   SONY MPK-WEB annexe 1 (1531 ko)
   SONY MPK-WEB DATASHEET (176 ko)
   SONY MPK-WEB O-RING MAINTENANCE MANUAL (1604 ko)
   SONY MPK-WEB ABOUT THE REFLEX PREVENTION RING (185 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY MPK-WEB

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bevestigingsoog voor polsband Haken für Handschlaufe Insteekvoet voor Stativgewinde*1 Sluitklem Schnalle statief*1 OPEN-toets OPEN-Taste Lees ook vooral de aparte Onderhoudshandleiding voor de O-ring. [. . . ] Materiaal Plastic(PC, ABS), glas Waterbestendig door O-ring, sluitklemmen Drukbestendigheid Toteendieptevanmaximaal40monderwater Knoppen die te bedienen zijn van buitenaf ON/OFF(Aan/uit), Sluiter, Weergave, Zoom(W/T), Opnamemodus, Witbalans onderwater, Flitser, Macro, Beeldgrootte Afmetingen Ongeveer134×94×38mm(b/h/d) (exclusiefuitstekendedelen) Gewicht Ongeveer280g(alleenonderwaterhuis) Bijgeleverd toebehoren Waterdichtebehuizing(1) Polsriem(1) LCD-kap(1) VoorstebevestigingsdeelC(voordeDSC-T90/T77)(1)* AchterstebevestigingsdeelC(voordeDSC-T90/T77)(1)* *Bijafleveringbevestigdaandewaterdichtebehuizing. Als u de camera gebruikt als deze in de behuizing is geïnstalleerd, dient u [Behuizing] in te stellen op [Aan] op de camera. Voor meer informatie over de instelling van de Behuizing, kijkt u bij stap 4 hieronder. Foto Beeld verplaatsen (pauze) Beeld verplaatsen (afspelen) Zoom tijdens weergave Wissen Voordat u de behuizing van dit toestel sluit, controleert u nog even of er geen zand, haren of andere ongerechtigheden aan de O-ring of de sluitgroef kleven. Ook het kleinste beetje vuil aan die onderdelen zou waterlekkage kunnen veroorzaken. 2 Plaats de LCD-kap tegen de bevestigingsrand en druk de kap stevig vast, zoals afgebeeld. [. . . ] Zorg dat de camera altijd is uitgeschakeld als u de camera installeert of verwijdert. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY MPK-WEB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY MPK-WEB zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag