Gebruiksaanwijzing SONY MPK-THGB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY MPK-THGB. Wij hopen dat dit SONY MPK-THGB handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY MPK-THGB te teleladen.


SONY MPK-THGB : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6326 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY MPK-THGB O-RING MAINTENANCE MANUAL (1604 ko)
   SONY MPK-THGB (6273 ko)
   SONY MPK-THGB annexe 2 (6273 ko)
   SONY MPK-THGB annexe 1 (1180 ko)
   SONY MPK-THGB DATASHEET (315 ko)
   SONY MPK-THGB O-RING MAINTENANCE MANUAL (1604 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY MPK-THGB

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Meest geschikte tijden voor opnemen Te gebruiken tot een diepte van maximaal 40 m onder water. [. . . ] Voor meer informatie over de instelling van de Behuizing, kijkt u bij stap 4 hieronder. Plaats de digitale fotocamera in deze behuizing in een ruimte met een lage luchtvochtigheid of een vergelijkbare omgeving. Als u de behuizing in een zeer warme of vochtige omgeving opent of sluit, kan het glas aan de voorkant beslaan. 4 Raak (Instellingen) aan in de categorie HOME en stel de [Behuizing] in op [Aan]. Voorkomen dat het glas aan de voorkant beslaat Bedieningstoets Bedieningstoets Bedieningstoets Bedieningstoets Bedieningstoets 1 2 3 4 5 (Witbalans (Opnamemodus) onderwater) Groothoekzoom Tijdelijk Wissen roterende display Wissen Wissen (omhoog) Afspelen Stop (rechtnaar voren) (Flitser) (Macro) (Weergavegrootte) Naar volgende beeld Naar volgende beeld Naar volgende beeld (naar beneden) Afsluiten Naarvorige beeld Naarvorige beeld Naarvorige beeld BACK Zorg dat de camera altijd is uitgeschakeld als u de camera installeert of verwijdert. Foto Beeld verplaatsen (pauze) Beeld verplaatsen (afspelen) Zoom tijdens weergave Wissen Voordat u de behuizing van dit toestel sluit, controleert u nog even of er geen zand, haren of andere ongerechtigheden aan de O-ring of de sluitgroef kleven. [. . . ] 2 Druk de twee OPEN-toetsen tegelijk in en maak de sluitklem los in de richting van de pijl om dit toestel te openen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY MPK-THGB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY MPK-THGB zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag