Gebruiksaanwijzing SONY MPK-AS3

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY MPK-AS3. Wij hopen dat dit SONY MPK-AS3 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY MPK-AS3 te teleladen.


SONY MPK-AS3 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (445 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY MPK-AS3

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ˎˎSoms gaat de waterbestendige werking verloren als de behuizing wordt onderworpen aan een sterke schok, bijvoorbeeld als deze wordt laten vallen. We raden aan om deze behuizing te laten onderzoeken bij een bevoegde reparatiewinkel (tegen kosten). Opmerkingen ˎˎDe START/STOP-toets werkt niet als de HOLD-hendel zich in de vergrendelde positie bevindt. [. . . ] ˎˎAls de camera oververhit raakt, kan deze automatisch uitschakelen of kunnen uw opnamen mislukken. Om de camera weer te gebruiken dient u deze even op een koele plaats te houden om af te laten koelen. ˎˎAls er zonnebrandolie op dit toestel komt, moet u de behuizing goed reinigen met lauw water. Als er waterlekkage optreedt moet u dit toestel niet langer aan water blootstellen. ˎˎAls de camera nat wordt, brengt u deze direct naar de dichtstbijzijnde Sony-winkel. ˎˎIn het onwaarschijnlijke geval dat er bij een defect aan dit toestel schade ontstaat door waterlekkage, aanvaardt Sony geen aansprakelijkheid voor beschadiging van de apparatuur in dit toestel (camera, batterij, enzovoort) en de gemaakte opnamen en evenmin voor de kosten die verbonden zijn aan het fotograferen. Wartung De O-ring gebruiken O-ring (Zie afbeelding ) Dit toestel is voorzien van een O-ring (-a) die het waterbestendig maakt. Het niet goed onderhouden van de O-ring op de manier die in de gebruiksaanwijzing wordt aangegeven, kan leiden tot waterlekken in de behuizing waardoor deze kan zinken. 1 Gehäuse 2 Kabelöffnung 3 Deckel zum Tauchen 4 HOLD-Hebel 5 START/STOP-Taste 6 Stativschraubenbohrung 7 Verschluss 8 Verschlussverriegelung Breng de O-ring niet aan op locaties met veel stof of zand. (-1) ˎˎAls u de O-ring wilt verwijderen drukt u licht op de ring en schuift u deze in de richting van de pijl, zoals in de afbeelding wordt aangegeven. De O-ring heeft genoeg speling zodat u deze gemakkelijk kunt verwijderen. U kunt hiermee krassen op de groef of de O-ring maken of deze beschadigen. Verwijder voorzichtig zandkorrels of opgedroogd zout die soms in de groef terecht kunnen komen. ˎˎBreng met uw vingertoppen een dun laagje smeervet aan op het gehele oppervlak van de O-ring. (-2) ˎˎZorg dat er altijd een dun laagje smeervet op het oppervlak van de O-ring zit. De anti-dampdoek en het smeermiddel zijn verkrijgbaar bij de dichtstbijzijnde Sony-handelaar. anti-dampdoek (AKA-AF1) Smeervet (modelnummer 2-582-620-01) 5 Plaats de O-ring in de groef van dit toestel. Plaats de O-ring gelijkmatig in de groef en let met name op de volgende punten: Controleer op stof op de O-ring. [. . . ] verricht het bovenstaande onderhoud telkens na gebruik van de behuizing. Gebruik geen oplosmiddelen, zoals alcohol, benzine of thinner, omdat deze het oppervlak van de behuizing kunnen beschadigen. ˎˎSmeer de O-ring licht in met smeervet om verslechtering van de O-ring te voorkomen, plaats de ring in de sluitgroef en berg dit toestel dan op in een koele, goed geventileerde ruimte. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY MPK-AS3

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY MPK-AS3 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag