Gebruiksaanwijzing SONY MDR-ZX330

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY MDR-ZX330. Wij hopen dat dit SONY MDR-ZX330 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY MDR-ZX330 te teleladen.


SONY MDR-ZX330 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1852 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY MDR-ZX330

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ) POWER Door het toestel aan te raken met een smartphone, wordt het automatisch ingeschakeld gevolgd door koppeling en verbinding via BLUETOOTH. Meer informatie over de verbinding met andere BLUETOOTH-apparaten vindt u in " Koppelen en verbinden met een BLUETOOTH-apparaat". Controleer nadat u de knop loslaat of de indicator afwisselend blauw en rood knippert. [. . . ] Opmerking De toepassing is mogelijk niet beschikbaar in bepaalde landen en/of regio’s. One-touch connection is alleen mogelijk wanneer het scherm van de app op de smartphone wordt weergegeven. Sluit het toestel op de opgestarte computer aan met de bijgeleverde micro-USB-kabel. Wanneer het toestel op de computer aangesloten is, begint het opladen en gaat de indicator (rood) branden. Het opladen is na ongeveer 4 uur voltooid en de indicator (rood) gaat automatisch uit. ˎˎ Het laden wordt niet voltooid als de computer in slaapstand of stand-bymodus gaat terwijl het toestel is aangesloten. Als dit gebeurt, wijzigt u de instellingen van de computer en laadt u het toestel opnieuw op. Raak het toestel met de smartphone aan op de plaats die met N is gemarkeerd. Blijf het toestel met de smartphone aanraken tot de smartphone reageert. volg de instructies op het scherm om de koppeling en verbinding te voltooien. U kunt het geluid selecteren van andere NFC-compatibele BLUETOOTH-apparatuur. Om het toestel te verbinden met de gekoppelde smartphone, voert u stap 4 uit. (Wanneer u de app "NFC eenvoudig verbinden" gebruikt, voer dan stappen 3 en 4 uit. Houd de POWER-knop ongeveer 2 seconden ingedrukt terwijl het toestel is uitgeschakeld. [. . . ] U moet zich geen zorgen maken over de positie van de microfoon wanneer u spreekt. Opmerkingen De muziekweergave wordt mogelijk niet automatisch hervat met bepaalde BLUETOOTH-apparaten. En elk gebruik van deze merken door Sony Corporation vindt onder licentie plaats. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY MDR-ZX330

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY MDR-ZX330 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag