Gebruiksaanwijzing SONY MDR-XB910

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY MDR-XB910. Wij hopen dat dit SONY MDR-XB910 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY MDR-XB910 te teleladen.


SONY MDR-XB910 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (962 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY MDR-XB910

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Ύ Punto tattile  Rispondi/Termina, Riproduci/Interrompi  Microfono  Cavo del telecomando in linea e del microfono  Cavo di collegamento Hoe te gebruiken  Op een lijn brengen met de -markering. Utilizar o botão Atender/terminar chamada, Reproduzir/Pausa* Prima uma vez para atender a chamada, prima outra vez para terminar; prima para reproduzir/pausar uma faixa. [. . . ] Compatibele producten U kunt dit apparaat gebruiken met een smartphone. Opmerkingen  Afhankelijk van het model van uw smartphone is het mogelijk dat de microfoon van dit apparaat niet werkt of dat het volumeniveau laag is. De knop voor beantwoorden/beëindigen, afspelen/onderbreken* gebruiken Druk één keer op deze knop om een oproep te beantwoorden, en nogmaals om deze te beëindigen; druk één keer op deze knop om een nummer af te spelen/te onderbreken. Mogelijke bedieningshandelingen voor iPhone Wanneer u één keer op deze knop drukt, wordt een nummer op de aangesloten iPhone afgespeeld/gepauzeerd. Wanneer u twee keer op deze knop drukt, schakelt u naar het volgende nummer. Wanneer u drie keer op deze knop drukt, keert u terug naar het vorige nummer. Wanneer u deze knop lang ingedrukt houdt, wordt de functie "VoiceOver**" gestart (indien beschikbaar). Houd deze knop ongeveer twee seconden ingedrukt om een ontvangen oproep te negeren. Wanneer u de knop loslaat, hoort u twee lage pieptonen ter bevestiging dat de oproep werd genegeerd. 000 Hz / Kabel: 1, 2 m OFC Litz-kabel (verbindingskabel), 1, 2 m Litz-kabel (kabel met inlineafstandsbediening en -microfoon) / Stekker: vergulde L-vormige stereoministekker (verbindingskabel), vergulde L-vormige stereoministekker met vier geleiders (kabel met inlineafstandsbediening en -microfoon) / Massa: ong. 305 g (zonder kabel) / Voltageniveau open circuit van de microfoon: –40 dB (0 dB = 1 V/Pa) Bijgeleverde accessoires Verbindingskabel (1) / Kabel met inlineafstandsbediening en -microfoon (1) * IEC = Internationale Elektrotechnische Commissie Wijzigingen in ontwerp en technische gegevens kunnen worden doorgevoerd zonder voorafgaande kennisgeving. Voor veiligheid in het verkeer mag u dit apparaat niet gebruiken tijdens het autorijden of fietsen. [. . . ] De CE-markering geldt alleen in landen waar deze wettelijk van kracht is. Dit is vooral het geval in landen die deel uitmaken van de EER (Europese Economische Ruimte). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY MDR-XB910

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY MDR-XB910 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag