Gebruiksaanwijzing SONY LSF-VHA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY LSF-VHA. Wij hopen dat dit SONY LSF-VHA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY LSF-VHA te teleladen.


SONY LSF-VHA : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (674 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY LSF-VHA (670 ko)
   SONY LSF-VHA (670 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY LSF-VHA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees, alvorens het apparaat in gebruik te nemen, de gebruiksaanwijzing aandachtig door en bewaar deze voor eventuele naslag. Neem de onderstaande LET OP waarschuwingen in acht, anders kunt u zich bezeren. [. . . ] Als u de ingebouwde flitser gebruikt terwijl de aanpassingsring en kap zijn bevestigd, wordt het onderste gedeelte van het scherm donker. Als de kap niet in de juiste positie is bevestigd, kunnen schaduwen in de beelden worden weergegeven. Als u een close-up lens of een filter van de aanpassingsring verwijdert, houdt u het geribbelde gedeelte aan de binnenkant van de aanpassingsring vast om te voorkomen dat de kap niet op de juiste positie blijft zitten. Die Abbildungen zeigen nicht unbedingt die digitale Standbildkamera, an der Sie die Gegenlichtblende anbringen. U kunt de lenskap ook bevestigen op andere digitale fotocamera's dan de afgebeelde digitale fotocamera. (1-1) 2Plaats het teken op de aanpassingsring tegenover het U teken op de digitale fotocamera. (1-2) 3Houd het schroefgedeelte (a) van de aanpassingsring vast terwijl u het geribbelde gedeelte aan de binnenkant (b) van de aanpassingsring rechtsom vastdraait. (1-3) Opmerking Als de aanpassingsring niet goed is vastgemaakt, kunt u de kap niet in de juiste positie bevestigen. Plaats het teken op de kap tegenover het teken op de aanpassingsring en draai de kap totdat deze vastklikt. opmerkingen · Als de kap niet goed vastzit, kan deze tijdens het gebruik verschuiven of zelfs helemaal losraken van de digitale fotocamera. [. . . ] opmerkingen · Als de kap niet goed vastzit, kan deze losraken van de digitale fotocamera. U kunt de digitale fotocamera niet gebruiken als de kap erin is opgeborgen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY LSF-VHA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY LSF-VHA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag