Gebruiksaanwijzing SONY LSF-S58

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY LSF-S58. Wij hopen dat dit SONY LSF-S58 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY LSF-S58 te teleladen.


SONY LSF-S58 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3632 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY LSF-S58 (3631 ko)
   SONY LSF-S58 (3631 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY LSF-S58

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voordat u het apparaat gaat gebruiken, moet u deze gebruiksaanwijzing aandachtig doorlezen. [. . . ] de bevestigingsschroef voor de lenskap is in de fabriek vastgedraaid (B­ c ). Draai de schroef los door deze in de richting van de pijl te draaien voordat u de basiskap op de digitale videocamera bevestigt. ­ De kap met een groothoekvoorzetlens gebruiken (Afbeelding D) Bevestig de basiskap op de digitale videocamera (D­1). Lijn de markering op de basiskap en die op de digitale videocamera (Afbeelding C­a) uit en draai de basiskap rechtsom. Bevestig de voorkap op de lens en draai de voorkap rechtsom tot deze vastklikt. De kap zonder groothoekvoorzetlens gebruiken (Afbeelding E) Bevestig de basiskap op de digitale videocamera (E­1). Lijn de markering op de basiskap en die op de digitale videocamera (Afbeelding C­a) uit en draai de basiskap rechtsom. Draai de bevestigingsschroef voor de lenskap los en draai de basiskap linksom om deze van de digitale videocamera te verwijderen. [. . . ] ⷠWanneer de groothoekvoorzetlens op de digitale videocamera is bevestigd, kunt u niet alleen de bevestigingsschroef voor de lenskap losdraaien om de basiskap te verwijderen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY LSF-S58

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY LSF-S58 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag