Gebruiksaanwijzing SONY LCR-FXA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY LCR-FXA. Wij hopen dat dit SONY LCR-FXA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY LCR-FXA te teleladen.


SONY LCR-FXA : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (708 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY LCR-FXA ANNEXE 1 (773 ko)
   SONY LCR-FXA ANNEXE 1 (773 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY LCR-FXA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 3 Stecken Sie den LCD-Bildschirmträger in die Tasche der LCD-Abdeckung und bringen Sie die Regenschutzhülle am Camcorder an. [. . . ] Sluit het LCD-scherm niet als het LCD-scherm in het vak van de LCD-hoes is geplaatst. Als u de camcorder in de regenhoes vervoert, moet u voorzichtig zijn en de camcorder niet laten vallen. Laat de regenhoes niet in direct zonlicht, in een gesloten auto of in de buurt van een verwarming liggen. Als er vocht in de camcorder condenseert, moet u de regenhoes en de cassette onmiddellijk verwijderen. Laat de camcorder met de cassettehouder geopend en de stroom uitgeschakeld, staan totdat het condensvocht is verdampt. Verwijder de camcorder uit de regenhoes als de camcorder niet wordt gebruikt. [. . . ] U kunt de hoek van het LCD-scherm aanpassen nadat u de regenhoes om de camcorder hebt geplaatst. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY LCR-FXA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY LCR-FXA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag