Gebruiksaanwijzing SONY LCM-GWA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY LCM-GWA. Wij hopen dat dit SONY LCM-GWA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY LCM-GWA te teleladen.


SONY LCM-GWA : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (347 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY LCM-GWA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De riem verwijderen en bevestigen (afbeelding ) Opmerkingen voor gebruik ˎˎ Gebruik voor het reinigen van de cameratas een droge zachte doek om eventueel vuil eraf te vegen. [. . . ] ˎˎ Deze cameratas is bedoeld voor het opbergen en meenemen van uw camera. ˎ ˎˎ Deze tas heeft een waterwerende rits, het openen en sluiten van de rits kan daardoor zwaar voelen. ˎˎ Laat de cameratas niet liggen in de volle zon, in een auto die in de zon geparkeerd staat, of dichtbij een warmtebron. ˎˎ Berg de camera niet samen met iets anders op in dezelfde opbergruimte. [. . . ] ˎˎ În cazuri rare, este posibil ca tocul să vă păteze îmbrăcămintea sau camera datorită condiţiilor de utilizare. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY LCM-GWA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY LCM-GWA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag