Gebruiksaanwijzing SONY LCM-F505

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY LCM-F505. Wij hopen dat dit SONY LCM-F505 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY LCM-F505 te teleladen.


SONY LCM-F505 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (121 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY LCM-F505 (120 ko)
   SONY LCM-F505 (120 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY LCM-F505

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Digital still camera Appareil photo numérique Digitale Standbildkamera Cámara digital Digitale stilbeeldcamera Digital stillbildskamera You can store two "Memory Stick"-s in the pocket on the lid of the semisoft carrying case. [. . . ] Bij het opbergen of uitnemen van de digitale stilbeeldcamera uit de verstevigde draagtas dient u en te zorgen dat u stevig staat, om de digitale stilbeeldcamera niet te laten vallen. Laat de verstevigde draagtas niet te lang in de zon liggen of in een auto die in de zon geparkeerd staat, en leg de tas ook niet te dicht bij een verwarming. De buitenkant van de tas zou kunnen verkleuren of er zou schade kunnen ontstaan aan de digitale stilbeeldcamera in de tas. Gebruik geen oplosmiddelen zoals alcohol of benzine om de verstevigde draagtas te reinigen. Zet uw digitale stilbeeldcamera ook in de tas niet al te hard neer en laat hem niet vallen. Uw digitale stilbeeldcamera zou hierdoor gemakkelijk beschadigd kunnen worden, aangezien de camera met de lens naar beneden in de vestevigde draagtas zit. [. . . ] Het is aanbevolen voor Sony video-appparatuur uitsluitend de originele accessoires aan te schaffen, die zijn voorzien van ditzelfde "GENUINE VIDEO ACCESSORIES". [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY LCM-F505

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY LCM-F505 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag