Gebruiksaanwijzing SONY LCJ-RXB NOTES ON USE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY LCJ-RXB. Wij hopen dat dit SONY LCJ-RXB handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY LCJ-RXB te teleladen.


SONY LCJ-RXB NOTES ON USE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (416 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY LCJ-RXB DATASHEET (166 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY LCJ-RXBNOTES ON USE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] <Kennisgeving voor klanten in de landen waar EU-richtlijnen van toepassing zijn> De fabricant van dit product is Sony Corporation, 1-7-1 Konan Minatoku Tokyo, 108-0075 Japan. [. . . ] de tas beschermt opgeslagen items niet tegen sterke schokken of druk. ˎˎ Als een statief is bevestigd aan het schroefgat van de montageschroef van de camera, kan het moeilijk zijn om los te maken als de schroef te ver is vastgedraaid. ˎˎ Laat de cameratas niet liggen in de volle zon, in een auto die in de zon geparkeerd staat, of dichtbij een warmtebron. ˎˎ Gebruik voor het reinigen van de cameratas een droge zachte doek om eventueel vuil eraf te vegen. gebruik geen sterke chemicaliën (alcohol , benzine , verdunner , enz. ) of harde borstels aangezien deze de tas kunnen beschadigen, verkleuren of anderszins aantasten. [. . . ] ˎˎ Nat worden door regen of zweet of het wrijven tegen kleding kan ertoe leiden dat leer kleurveranderingen, vlekken, structuurwijzigingen, kleurvervaging of kleurwijzigingen ondergaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY LCJ-RXB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY LCJ-RXB zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag