Gebruiksaanwijzing SONY LA-EA1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY LA-EA1. Wij hopen dat dit SONY LA-EA1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY LA-EA1 te teleladen.


SONY LA-EA1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (256 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY LA-EA1 (260 ko)
   SONY LA-EA1 (596 ko)
   SONY LA-EA1 (592 ko)
   SONY LA-EA1 annexe 1 (592 ko)
   SONY LA-EA1 DATASHEET (169 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY LA-EA1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Indien er zich vuil bevindt aan de binnenkant van de montage-adapter, kunt u dit voorzichtig verwijderen met een blaasborsteltje of zachte borstel. Let op het volgende bij het bevestigen van de lens aan de montageadapter. [. . . ] Indien u de montage-adapter direct overbrengt van een koude naar een warme plaats, kan zich condensatie vormen. Om dat te voorkomen, verpakt u de montage-adapter van tevoren in een plastic zak of iets dergelijks en brengt het dan naar een warme plekt. Pas wanneer de lucht in de plastic zak op dezelfde temperatuur is gekomen als de warme omgeving, kunt u de montage-adapter uit de plastic zak halen. Gebruik geen oplosmiddel zoals verdunner of benzine om de montage-adapter te reinigen. Statiefschroefgat * Raak de contactpunten van de lens niet aan, aan de voorste en achterste montagestukken. Voor de nieuwste informatie over compatibele lenzen, neemt u contact op met uw Sony-dealer of plaatselijke bevoegde Sonyonderhoudsfaciliteit. Verwijder de lens die is bevestigd aan de camera, de achterste lenskap en de voorste en achterste doppen van de montage-adapter. Draai de doppen van de montage-adapter naar links om ze eraf te halen. Lijn de cameramontagemarkering op de montage-adapter uit met de witte markering op de camera. Plaats de montage-adapter in het montagestuk van de camera en draai naar rechts tot deze op zijn plaats klikt. Druk niet op de ontgrendelknop van de lens op de camera bij het monteren van de montage-adapter want dan kan de montageadapter niet goed gekoppeld worden. Om het gevaar van brand of elektrische schokken te verkleinen, mag het apparaat niet worden blootgesteld aan regen of vocht. [. . . ] De montage-adapter LA-EA1 is een adapter voor een Sony digitale camera met verwisselbare lens met een montagestuk E (hieronder genoemd "camera"). Gebruik de montage-adapter bij het bevestigen van een -lens met een montagestuk A (hieronder genoemd "lens"). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY LA-EA1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY LA-EA1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag