Gebruiksaanwijzing SONY KDL55W809

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY KDL55W809. Wij hopen dat dit SONY KDL55W809 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY KDL55W809 te teleladen.


SONY KDL55W809 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1131 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY KDL55W809

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] печної експлуатації PL CZ SK HU RO BG GR TR RU UA LCD TV Quick Start Guide Safety Information Reference Guide *15° What’s in the box Contenu de la boîte Contenido de la caja Wat zit er in de doos Inhalt der Verpackung O que está dentro da caixa Contenuto della confezione Kartongens innehåll Hvad er der i kassen Laatikon sisältö Pakken inneholder Co znajduje się w opakowaniu Obsah dodávky Obsah dodávky A doboz tartalma Conţinutul cutiei Какво има в кутията Περιεχόμενο συσκευασίας Kutu içeriği Содержимое упаковки Комплект постачання Stand mounting. Om de tv klaar te maken voor gebruik, gaat u door de begininstellingen op het scherm (3). Om natuurlijke bronnen te sparen, heeft Sony drastisch de hoeveelheid papier verminderd door niet langer handleidingen af te drukken. De volledige bedieningsinstructies en meer kunnen echter worden gevonden in de elektronische handleiding (i‐Manual) of online. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY KDL55W809

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY KDL55W809 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag