Gebruiksaanwijzing SONY KDL32W650

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY KDL32W650. Wij hopen dat dit SONY KDL32W650 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY KDL32W650 te teleladen.


SONY KDL32W650 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7215 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY KDL32W650

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zijn handelsmerken van Sony Het Bluetooth®-woordmerk en logo's zijn het eigendom van Bluetooth SIG, Inc. En het gebruik van deze merken door Sony Corporation gebeurt onder licentie. Alleen KDL-55/47/42W809A, KDL-55/47/42W808A, KDL-55/47/42W807A, KDL-55/47/42W805A: DiSEqC™ is een handelsmerk van EUTELSAT. [. . . ] Ώ Dit televisietoestel voldoet aan de DVB-T/ DVB-T2*- en DVB-C-specificaties, maar de compatibiliteit met toekomstige DVB-T/DVB-T2* digitale aardse en DVB-C digitale kabeluitzendingen kan niet worden gegarandeerd. Ώ Bepaalde digitale televisiefuncties zijn wellicht niet beschikbaar in sommige landen/regio's en DVB-C-kabel werkt wellicht niet goed bij bepaalde aanbieders. ~  Niet alle reeksen TV-modellen beschikken over een 2e generatie T2* Digital Video Broadcasttechnologie. * DVB-T2 is beschikbaar voor de reeks TV-modellen alleen W809A/W808A/W807A/W805A. 2NL Problemen oplossen Tel hoeveel keer het LED-lampje knippert als het rood knippert (intervaltijd bedraagt drie seconden). Druk op "/1 op de tv om deze uit te schakelen, haal het netsnoer uit het stopcontact en breng uw dealer of het Sonyservicecentrum op de hoogte van het knipperen van het lampje (duur en interval). Als het probleem aanhoudt, moet u de televisie laten nakijken door bevoegd onderhoudspersoneel. Ώ Als de tv langdurig wordt gebruikt, wordt de ruimte rond de tv warm. Ώ Sluit de tv aan op het stroomnet en druk op "/1 op de tv of afstandsbediening. Bevroren audio of video, een blanco scherm of de tv reageert niet op de knoppen van de tv of de afstandsbediening. Ώ Voer een eenvoudige reset uit van de tv door het netsnoer gedurende twee minuten los te koppelen. Alleen voor satellietmodellen:  De satellietkabel is mogelijk kortgesloten of niet goed aangesloten. Controleer de kabelaansluiting, schakel vervolgens de tv uit met de netstroomschakelaar en schakel deze daarna weer in. de knoppen CH+/– ,  +/– , /// ,  , en HOME bevinden zich niet op de tv. [. . . ] Ώ Verwijder de namaakkaart uit de TV CAM (Conditional Access Module)-sleuf alleen om een smartcard in de CAM te plaatsen. Het eigenlijke energieverbruik zal afhangen van de manier waarop de televisie wordt gebruikt. 2 * Het gespecificeerde stand-by vermogen wordt bereikt als de televisie de benodigde interne processen heeft voltooid. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY KDL32W650

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY KDL32W650 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag