Gebruiksaanwijzing SONY KDL-50W685A INSTALLATION GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY KDL-50W685A. Wij hopen dat dit SONY KDL-50W685A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY KDL-50W685A te teleladen.


SONY KDL-50W685A INSTALLATION GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (350 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY KDL-50W685AINSTALLATION GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Aan klanten Voor de installatie van dit product is een zekere expertise vereist. [. . . ] ˎˎAls de televisie op de muur is / bevestigd, kunt u de AV1 -ingang achteraan de televisie niet gebruiken. Sicherheitsmaßnahmen ˎˎLesen Sie sich die Anleitung „Sicherheitsinformationen“ zur WANDHALTERUNG durch, bevor Sie die Installation der Wandhalterung ausführen. Aan Sony-dealers en installateurs Voor de installatie van dit product is een zekere expertise vereist. Lees dit document aandachtig om een veilige installatie te kunnen uitvoeren. Sony is niet aansprakelijk voor eventuele schade of letsel als gevolg van een verkeerd gebruik of een onjuiste installatie. Voorbereiding van muur Markeer het middelpunt van uw televisie (zie  bij "Tabel met installatie-afmetingen tv" voor de afmetingen) (1). Losmaken van de standaard ˎˎLeg u het scherm met de voorzijde naar beneden gericht op een stabiel werkoppervlak dat groter is dan de tv. ˎˎPlaats een zacht stuk stof op het werkoppervlak om schade aan het oppervlak van het LCD-scherm te voorkomen. [. . . ] ) Installatie van de televisie op de muur Zorg eerst dat de kabels zijn aangesloten en bijeengebonden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY KDL-50W685A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY KDL-50W685A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag