Gebruiksaanwijzing SONY KDL-42W655A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY KDL-42W655A. Wij hopen dat dit SONY KDL-42W655A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY KDL-42W655A te teleladen.


SONY KDL-42W655A : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7704 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY KDL-42W655A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zijn handelsmerken van Sony Alleen voor satellietmodellen: DiSEqC™ is een handelsmerk van EUTELSAT. Deze tv is niet geschikt voor het aansturen van gemotoriseerde antennes. [. . . ] Als het probleem aanhoudt, moet u de televisie laten nakijken door bevoegd onderhoudspersoneel. Ώ Als de tv langdurig wordt gebruikt, wordt de ruimte rond de tv warm. Ώ Sluit de tv aan op het stroomnet en druk op "/1 op de tv of afstandsbediening. Bevroren audio of video, een blanco scherm of de tv reageert niet op de knoppen van de tv of de afstandsbediening. Ώ Voer een eenvoudige reset uit van de tv door het netsnoer gedurende twee minuten los te koppelen. Alleen voor satellietmodellen:  De satellietkabel is mogelijk kortgesloten of niet goed aangesloten. Controleer de kabelaansluiting, schakel vervolgens de tv uit met de netstroomschakelaar en schakel deze daarna weer in. de knoppen "/1 , CH+/– ,  +/– , /// ,  , en HOME bevinden zich niet op de tv. Ώ Hieronder vindt u een afbeelding voor de locatie van de knoppen op de tv. Afstemming" uit te voeren door "Aards" in plaats van "Kabel" te selecteren. [. . . ] ~  De "x" die wordt weergegeven in de modelnaam komt overeen met een cijfer dat betrekking heeft op het ontwerp, de kleur of het tv systeem. Ώ Verwijder de namaakkaart uit de TV CAM (Conditional Access Module)-sleuf alleen om een smartcard in de CAM te plaatsen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY KDL-42W655A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY KDL-42W655A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag