Gebruiksaanwijzing SONY BRAVIA KDL-32W654A QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY BRAVIA KDL-32W654A. Wij hopen dat dit SONY BRAVIA KDL-32W654A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY BRAVIA KDL-32W654A te teleladen.


SONY BRAVIA KDL-32W654A QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1214 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY BRAVIA KDL-32W654AQUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Voor instructies over het gebruik van de wandmontagesteun raadpleegt u het bijgeleverde document "Installatiegids voor de wandmontagesteun". Sluit het netsnoer aan op de AC-adapter en steek de DC-kabel in de DC IN-ingang (1). Om de tv klaar te maken voor gebruik, gaat u door de begininstellingen op het scherm (4). Om natuurlijke bronnen te sparen, heeft Sony drastisch de hoeveelheid papier verminderd door niet langer handleidingen af te drukken. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY BRAVIA KDL-32W654A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY BRAVIA KDL-32W654A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag