Gebruiksaanwijzing SONY BRAVIA KDL-24W605A INSTALLATION GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY BRAVIA KDL-24W605A. Wij hopen dat dit SONY BRAVIA KDL-24W605A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY BRAVIA KDL-24W605A te teleladen.


SONY BRAVIA KDL-24W605A INSTALLATION GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (227 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY BRAVIA KDL-24W605AINSTALLATION GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Laat de installatie door een Sony-dealer of erkende installateur uitvoeren en wees uiterst voorzichtig tijdens de installatie. [. . . ] dit heeft geen invloed op uw statutaire rechten (indien van toepassing). An die Kunden Für die Montage dieses Produktes sind ausreichende Fachkenntnisse erforderlich. Überlassen Sie die Montage unbedingt einem Sony-Händler oder einem lizenzierten Subunternehmen und legen Sie während der Montage großen Wert auf die Sicherheit. Sony haftet nicht für Schäden oder Verletzungen durch die fehlerhafte Handhabung oder unsachgemäße Montage oder die Montage eines anderen als des angegebenen Produkts. ˎˎZorg ervoor dat de televisie verticaal geplaatst is voor u deze inschakelt. Schakel het televisietoestel niet in wanneer het LCD-scherm naar beneden gericht is om een oneven beelduniformiteit te voorkomen. lösen des Ständers ˎˎLegen Sie das Gerät mit der Bildschirmseite nach unten auf eine stabile Arbeitsoberfläche , die größer als das Fernsehgerät ist. ˎˎLegen Sie ein weiches Tuch auf die Arbeitsfläche, um zu verhindern, dass die Oberfläche des LCD-Bildschirms beschädigt wird. [. . . ] Installatie van de steun op de muur (Schroeven zijn niet bijgeleverd, diameter van 8 mm). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY BRAVIA KDL-24W605A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY BRAVIA KDL-24W605A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag