Gebruiksaanwijzing SONY KD55X9005C

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY KD55X9005C. Wij hopen dat dit SONY KD55X9005C handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY KD55X9005C te teleladen.


SONY KD55X9005C : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1140 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY KD55X9005C

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Aansluitingen (kabels niet meegeleverd); (A) antenneaansluiting, (B) antenne en AV-apparaat via hoge snelheid HDMI-kabel voor video en audio van hoge kwaliteit. Om de tv klaar te maken voor gebruik, gaat u door de begininstellingen op het scherm (3). Om natuurlijke bronnen te sparen, heeft Sony drastisch de hoeveelheid papier verminderd door niet langer handleidingen af te drukken. De volledige bedieningsinstructies en meer kunnen echter worden gevonden in de elektronische handleiding (i‐Manual) of online. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY KD55X9005C

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY KD55X9005C zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag