Gebruiksaanwijzing SONY ILCE-3000K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY ILCE-3000K. Wij hopen dat dit SONY ILCE-3000K handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY ILCE-3000K te teleladen.


SONY ILCE-3000K : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (16354 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY ILCE-3000K

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sony is niet aansprakelijk voor eventuele schade of letsel als gevolg van een verkeerd gebruik of een onjuiste installatie of door de installatie van een ander dan het vermelde product. dit heeft geen invloed op uw statutaire rechten (indien van toepassing). [. . . ] dit heeft geen invloed op uw statutaire rechten (indien van toepassing). An die Kunden Für die Montage dieses Produktes sind ausreichende Fachkenntnisse erforderlich. Überlassen Sie die Montage unbedingt einem Sony-Händler oder einem lizenzierten Subunternehmen und legen Sie während der Montage großen Wert auf die Sicherheit. Sony haftet nicht für Schäden oder Verletzungen durch die fehlerhafte Handhabung oder unsachgemäße Montage oder die Montage eines anderen als des angegebenen Produkts. Tabel met installatieafmetingen van de televisie (mm) (* Middelpunt van het beeldscherm) De waarden in de tabel kunnen licht afwijken afhankelijk van de installatie. ˎˎZorg ervoor dat  en  na verwijdering op een veilige plaats worden bewaard. ˎˎZorg ervoor dat de televisie verticaal geplaatst is voor u deze inschakelt. Schakel het televisietoestel niet in wanneer het LCD-scherm naar beneden gericht is om een oneven beelduniformiteit te voorkomen. lösen des Ständers ˎˎLegen Sie das Gerät mit der Bildschirmseite nach unten auf eine stabile Arbeitsoberfläche , die größer als das Fernsehgerät ist. ˎˎLegen Sie ein weiches Tuch auf die Arbeitsfläche, um zu verhindern, dass die Oberfläche des LCD-Bildschirms beschädigt wird. [. . . ] lösen des Ständers ˎˎLegen Sie das Gerät mit der Bildschirmseite nach unten auf eine stabile Arbeitsoberfläche , die größer als das Fernsehgerät ist. ˎˎLegen Sie ein weiches Tuch auf die Arbeitsfläche, um zu verhindern, dass die Oberfläche des LCD-Bildschirms beschädigt wird. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY ILCE-3000K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY ILCE-3000K zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag