Gebruiksaanwijzing SONY ICF-M260

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY ICF-M260. Wij hopen dat dit SONY ICF-M260 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY ICF-M260 te teleladen.


SONY ICF-M260 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (190 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY ICF-M260 (190 ko)
   SONY ICF-M260 (190 ko)
   SONY ICF-M260 (2149 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY ICF-M260

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Duración de las pilas utilizando pilas R6 (AA) Sony Banda (Horas aproximadas) FM 17 horas AM/LW 23 horas Cuándo reemplazar las pilas · Cuando no vaya a utilizar la unidad durante mucho tiempo, extráigale las pilas para evitar el daño que podría causar el electrólito de las mismas en caso de fugarse. Si se fuga el electrólito de las pilas, limpie el compartimiento de las mismas con un paño suave antes de insertar otras nuevas. Wanneer u na inschakelen van de sluimerfunktie nogmaals op de SLEEP/ CLOCK toets drukt, wordt de sluimertijd weer teruggesteld op 60 minuten. [. . . ] Verbeteren van de radio-ontvangst: FM: Strek het snoer van de hoofdtelefoon zo ver mogelijk uit, want dit doet tevens dienst als FM-antenne. AM/LG: De kwaliteit van de ontvangst hangt af van de richting van de vast ingebouwde ferrietstaafantenne. In het afstemgeheugen van de radio kunt u 10 FM zenders vastleggen (5 voor FM1 en 5 voor FM2) en 5 AM radiozenders. Is een probleem met de radio aan de hand van onderstaande aanwijzingen niet op te lossen, neem dan a. De aanduidingen in het uitleesvenster zijn onduidelijk, of er wordt niets aangegeven. Het apparaat wordt in een warme of koude omgeving of op een zeer vochtige plaats gebruikt. Zwak of wegvallend geluid, of slechte radio-ontvangst · In een auto of gebouw kunt u proberen of de ontvangst in de buurt van een raam beter is. Met de voorkeurzendernummertoetsen kan niet op de gewenste radiozender worden afgestemd. De uitzendfrekwentie van de zender is niet onder een toets vastgelegd. Wanneer de batterijen leeg raken, dient u ze allebei tegelijk door nieuwe te vervangen. Als u de radio geruime tijd niet meer gebruikt, kunt u beter de batterijen er uit verwijderen, om schade door eventuele batterijlekkage en corrosie te vermijden. Hebben de batterijen gelekt, veeg het batterijvak dan met een zacht doekje zorgvuldig schoon, alvorens nieuwe batterijen in te leggen. Houd de gewenste nummertoets (in dit voorbeeld dus voorkeurzendertoets 2) enkele sekonden lang ingedrukt. Nu klinkt er ter bevestiging een pieptoon en verschijnt het voorkeurzendernummer "2" in het uitleesvenster. [. . . ] Laat het vervangen van de batterijen niet langer dan een minuut duren; anders kunnen de vooringestelde radiozenders uit het geheugen verdwijnen, evenals de tijdsinstelling, zodat dan weer de aanduiding "AM 12:00" of "0:00" in het uitleesvenster zal knipperen. Model voor overige landen Afstem ICF-M260 ICF-M260L band FM 87, 5 87, 5 108 MHz 108, 0 MHz AM 531 -- 1. Houd de SLEEP/CLOCK toets ingedrukt en houd daarbij nu ook de POWER aan/uit-toets langer dan 5 sekonden ingedrukt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY ICF-M260

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY ICF-M260 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag