Gebruiksaanwijzing SONY ICF-404

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY ICF-404. Wij hopen dat dit SONY ICF-404 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY ICF-404 te teleladen.


SONY ICF-404 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (183 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY ICF-404

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Plaats geen met vloeistof gevulde voorwerpen, zoals een vaas, op het apparaat. Om heldere hoge tonen te krijgen, draait u de knop naar “HIGH ”. Om de lage tonen te versterken, draait u de knop naar “LOW ”. [. . . ] Het apparaat kan niet op batterijen werken als de netspanningsadapter is aangesloten op de DC IN 4. Als u het apparaat wilt laten werken op batterijen, gebruik dan drie R6 (AA-formaat) batterijen. Als u het apparaaat wilt laten werken op netstroom, gebruik dan alleen de aanbevolen netspanningsadapter. €¢ Het apparaat staat onder spanning zolang de stekker in het stopcontact zit, ook al is het uitgeschakeld. €¢ Stel het apparaat niet bloot aan extreme hitte, direct zonlicht, vocht, zand, stof of mechanische schokken. Laat het apparaat nooit achter in een auto die in de zon staat geparkeerd. €¢ Mocht er vloeistof of een voorwerp in het apparaat terechtkomen, maak dan eerst de netspanningsadapter los en verwijder de batterijen; laat het apparaat daarna door bevoegd vakpersoneel nakijken alvorens het weer in gebruik te nemen. €¢ De luidspreker werkt met een krachtige magneet, dus leg betaalkaarten e. €¢ Wanneer de buitenkant van het apparaat vuil is, kunt u het schoonmaken met een zachte doek, licht bevochtigd met wat milde vloeibare zeep. Gebruik nooit schuurmiddelen of chemische oplosmiddelen, want die kunnen de afwerking van het apparaat aantasten. €¢ In voertuigen of in gebouwen is het mogelijk dat de ontvangst gestoord is. Batterijen vervangen Wanneer het geluid zwak of vervormd begint te klinken, is het tijd beide batterijen door nieuwe te vervangen. opmerkingen betreffende de batterijen • Probeer droge batterijen nooit op te laden. €¢ Draag de droge batterijen niet samen met muntstukken of andere metalen voorwerpen. [. . . ] 2 Hang het linkerhaakje aan het linkergedeelte van het vak waar het deksel kan worden bevestigd. 5 V-aansluiting en sluit de netspanningsadapter aan op een stopcontact. Opmerkingen over de netspanningsadapter • Als u het apparaat gebruikt op de interne batterijen, moet u de netspanningsadapter loskoppelen van het stopcontact en de DC IN 4. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY ICF-404

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY ICF-404 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag