Gebruiksaanwijzing SONY ICD-PX333D & ICD-PX333M,MV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY ICD-PX333D & ICD-PX333M,MV. Wij hopen dat dit SONY ICD-PX333D & ICD-PX333M,MV handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY ICD-PX333D & ICD-PX333M,MV te teleladen.


SONY ICD-PX333D & ICD-PX333M,MV : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (305 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY ICD-PX333D & ICD-PX333M,MV

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Snelstartgids Voorkomen van ongewenste bediening (HOLD)  Sluit de -aansluiting (USB) van de IC-recorder aan op de USB-poort van uw ingeschakelde computer met de meegeleverde USB-kabel. Steek de uiteinden van de kabel goed en zo ver mogelijk in de aansluitingen. Voorkom mogelijke gehoorschade door niet gedurende langere tijd naar harde geluidsniveaus te luisteren. [. . . ] Wij hopen dat u uw nieuwe Sony IC-recorder met plezier zult gebruiken. Bestanden van de IC-recorder naar uw computer kopiëren U kunt de bestanden en mappen van de IC-recorder kopiëren naar de computer en ze opslaan. Γ Druk op – of + om "Language" te kiezen en druk  Druk op – of + om de taal voor het displayvenster te kiezen en druk vervolgens op  PLAY/STOP•ENTER. Γ Kopieer bestanden of mappen die u naar de computer wilt overdragen. Sleep de gewenste bestanden of mappen die u wilt kopiëren van "IC RECORDER" of "MEMORY CARD" naar de harde schijf van de computer. Een bestand of map kopiëren (slepen en neerzetten)  Klik en houd vast,  versleep  en zet neer. ˎˎIC-recorder (1) ˎˎUSB-verbindingskabel (1) ˎˎStereo-microfoon met shirt-clip (1)* ˎˎLR03-alkalinebatterijen (AAA-formaat) (2) ˎˎSoftwareprogramma, Dragon NaturallySpeaking (DVD-ROM) (1)* ˎˎSnelstartgids ˎˎSoftwareprogramma, Sound Organizer (met installatiebestand opgeslagen op het interne geheugen zodat u het op uw computer kunt installeren. ) ˎˎHelp-gids (HTML-bestand opgeslagen op het interne geheugen zodat u het gemakkelijk naar uw computer kunt kopiëren. Γ Druk op  (stoppen) om naar het display van de stopstand terug te keren. ¼¼ Verschuif de HOLD•POWER ON/OFF schakelaar beslist naar het midden om de HOLD-status te annuleren voor gebruik van de IC-recorder. ¼¼ U kunt de opname pauzeren door een druk op REC/PAUSE. de Sound Organizer installeren Installeer de Sound Organizer op uw computer. · Opmerking  Opmerking Sound Organizer is alleen compatibel met een Windows computer. ¼¼ Voor het installeren van Sound Organizer, moet u op een account met beheerdersrechten inloggen. Afhankelijk van het land of gebied zijn bepaalde modellen of los verkrijgbare accessoires niet verkrijgbaar. Γ Plaats de IC-recorder zodanig dat de interne microfoon in de richting wijst van de bron die u wilt opnemen. [. . . ] Volg de aanwijzingen op het scherm en geef de installatie-instellingen op wanneer u [Custom] selecteert. · Nadat een bestand eenmaal is gewist, kunt u het niet meer herstellen. Afmetingen (b/h/d) (exclusief uitstekende onderdelen en regelaars) (JEITA)*3 Ongeveer 37, 5 mm × 114, 0 mm × 20, 9 mm  Opmerking U moet mogelijk uw computer opnieuw opstarten nadat u Sound Organizer hebt geïnstalleerd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY ICD-PX333D & ICD-PX333M,MV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY ICD-PX333D & ICD-PX333M,MV zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag