Gebruiksaanwijzing SONY ICD-PX232

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY ICD-PX232. Wij hopen dat dit SONY ICD-PX232 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY ICD-PX232 te teleladen.


SONY ICD-PX232 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (202 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY ICD-PX232 QUICK START GUIDE (271 ko)
   SONY ICD-PX232 MARKETING SPECIFICATIONS (182 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY ICD-PX232

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Γ Schuif het deksel van de batterijhouder en til het op en plaats  vervolgens batterijen met de juiste polariteit. Uw computer gebruiken De Help-gids op uw computer installeren Door de Help-gids vanuit het interne geheugen van de IC-recorder op de computer te installeren, kunt u zoeken naar gedetailleerde bewerkingen en mogelijke oplossingen in geval van een probleem. Extra functies Details van deze extra functies voor opnemen, afspelen en bewerken vindt u in de Help-gids. [. . . ] Voor service- of garantiezaken verwijzen wij u door naar de adressen in de afzonderlijke service of garantie documenten. Voorkom mogelijke gehoorschade door niet gedurende langere tijd naar harde geluidsniveaus te luisteren. Dit is de Snelstartgids, die instructies bevat voor de basisbewerkingen van de IC-recorder. We hopen dat u uw nieuwe Sony IC-recorder met veel plezier zult gebruiken. Γ Wanneer u batterijen plaatst, verschijnt "SET DATE" op de display en begint het gedeelte met het jaar te knipperen. U kunt de Help-gids ook bekijken op de volgende klantenservicehomepage van de Sony IC-recorder: http://rd1. Net/help/icd/p23/ce/  Druk op  of  om het jaar (de laatste twee cijfers van  Bestanden van de IC-recorder naar uw computer kopiëren U kunt de bestanden en mappen van de IC-recorder naar de computer kopiëren en ze opslaan. ˎˎIC-recorder (1) ˎˎUSB-aansluitkabel (1) ˎˎLR03 alkalinebatterijen (AAA) (2) ˎˎHelp-gids (HTML-bestand dat in het interne geheugen is opgeslagen, zodat het gemakkelijk naar uw computer kan worden gekopieerd. ) ˎˎSnelstartgids het jaar) in te stellen en druk op PLAY/ENTER. Herhaal deze procedure voor het achtereenvolgens instellen van de maand, de dag, het uur en de minuten. Γ Kopieer bestanden of mappen die u naar de computer wilt overdragen. sleep de gewenste bestanden of mappen van "IC RECORDER" naar de lokale schijf van uw computer. Een bestand of map kopiëren (slepen en neerzetten)  Klikken en vasthouden,  slepen,  en dan neerzetten. ¼ U kunt de opname onderbreken door op REC/PAUSE te drukken. Γ   Leg de IC-recorder zo neer dat de ingebouwde microfoon in de richting is gedraaid van de bron die u wilt opnemen. Gebruik twee LR03 (AAA) alkalinebatterijen of twee oplaadbare NH-AAA-batterijen. [. . . ] Neem contact op met de dichtstbijzijnde Sony-handelaar voor vragen of problemen met het apparaat. Γ Wanneer de IC-recorder in de stopstand staat, drukt u op   ERASE en houdt u deze toets ingedrukt. Gebruik dit als oriëntatiepunt tijdens de bediening of ter herkenning van de aansluiting. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY ICD-PX232

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY ICD-PX232 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag