Gebruiksaanwijzing SONY HVL-RL1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY HVL-RL1. Wij hopen dat dit SONY HVL-RL1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY HVL-RL1 te teleladen.


SONY HVL-RL1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (199 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY HVL-RL1 DATASHEET (183 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY HVL-RL1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Open de behuizing niet om de kans op een elektrische schok te vermijden. Stel de accu’s niet bloot aan overmatige hitte zoals zonlicht, vuur en dergelijke. [. . . ] ˎˎ De LED-lamp en delen rondom kunnen heet worden en u kunt zich hieraan branden. ˎˎ Wanneer de ringlamp wordt gebruikt in condities met een lage temperatuur, vermindert de prestatie van de batterijen. De verlichtingstijd wordt bijvoorbeeld korter dan bij kamertemperatuur (ongeveer 25 °C) en de oplaadtijd wordt langer. Batterijen waarvan de werking vermindert bij lage temperaturen kunnen herstellen als ze weer op kamertemperatuur komen. ˎˎ Zorg dat de ringlamp niet in temperaturen boven de 60 °C komt. (Let er vooral op dat u de ringlamp niet tijdens de zomer in de auto achterlaat). ˎˎ Een camera met daaraan een ringlamp bevestigd op een tafel is instabiel. ˎˎ Trek niet aan de kabel die bevestigd is aan het ringdeel en werkingsdeel. Kenmerken Deze ringlamp kan worden gebruikt in combinatie met Sony digitale camera’s met verwisselbare lens en Sony digitale fotocamera’s met een conventionele multiinterfaceschoen. Deze ringlamp kan ook worden gebruikt in combinatie met Sony digitale HDvideocamera’s met verwisselbare lens met een accessoiresschoen of een multiinterfaceschoen. Met het gebruik van de meegeleverde schoenadapter kunt u ook Sony digitale camera’s met verwisselbare lens met een zelfvergrendelende accessoiresschoen gebruiken. De ringlamp kan mogelijk echter niet passen op bepaalde Sony digitale camera’s met verwisselbare lens of Sony digitale HD-videocamera’s met verwisselbare lens. Voor meer informatie over compatibele cameramodellen van deze ringlamp, bezoekt u de Sony-website in uw gebied, of neemt u contact op met uw Sony-dealer of plaatselijk bevoegde Sony-servicefaciliteit. ˎˎ Ringlamp voor opnamen dichtbij Verschillende verlichting is mogelijk bij macro-opnamen. [. . . ] U kunt deze ringlamp niet gebruiken met een lens met een andere filterdoorsnede. ˎˎ U kunt deze ringlamp niet gebruiken met een lens die scherpstelt door te draaien aan de voorrand. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY HVL-RL1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY HVL-RL1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag