Gebruiksaanwijzing SONY HVL-FSL1B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY HVL-FSL1B. Wij hopen dat dit SONY HVL-FSL1B handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY HVL-FSL1B te teleladen.


SONY HVL-FSL1B : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (532 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY HVL-FSL1B (235 ko)
   SONY HVL-FSL1B (234 ko)
   SONY HVL-FSL1B (235 ko)
   SONY HVL-FSL1B annexe 2 (235 ko)
   SONY HVL-FSL1B annexe 1 (235 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY HVL-FSL1B

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deshágase de las pilas de acuerdo con las instrucciones del fabricante. 3 Verstel de lengte van de accessoireschoen-adapter en kies de juiste plaats voor de volgflitser. Bijvoorbeeld: Met alleen de ingebouwde flitser van de DSC-P100 camera: Bij een diafragma van 2, 8 bedraagt de flitsafstand 3, 5 meter. [. . . ] vervang de batterij uitsluitend door een Sony CR123A lithium-mangaandioxide batterij. Een ander type batterij kan gevaar voor brand of een ontploffing veroorzaken. 2 Wacht tot het READY oplaadlampje van de volgflitser stopt met knipperen en blijft branden. De volgflitser moet volledig zijn opgeladen voordat u een foto kunt nemen. Wanneer het laden klaar is, stopt het oranje spanningslampje met knipperen en blijft dan branden. 4 Richt de digitale fotocamera op uw onderwerp en stel daarop scherp voordat u de ontspanknop indrukt. Wanneer de ingebouwde flitser van de digitale fotocamera flitst, neemt de volgflitser het licht weer en flitst dan ook onmiddellijk. De buitenkant van de volgflitser kunt u schoonvegen met een zachte droge doek. Om hardnekkig vuil te verwijderen, kunt u de doek licht bevochtigen met wat mild schoonmaakmiddel. Gebruik geen vluchtige stoffen zoals thinner, benzeen of spiritus, want die kunnen de afwerking van de volgflitser aantasten. Stroomvoorziening 3 V gelijkstroom van een lithiummangaandioxide batterij Richtgetal Ongeveer 14 Maximaal aantal flitsen Ongeveer 480 Maximale afmetingen 52, 7 × 60, 5 × 37, 2 mm (b × h × d) (zonder uitstekende onderdelen) Gewicht Ongeveer 60 g (zonder batterij) Wijzigingen in ontwerp en technische gegevens voorbehouden, zonder kennisgeving. Deze volgflitser is bestemd voor gebruik met de Sony digitale fotocamera. Ook wanneer de volgflitser op de accessoireschoen-adapter is bevestigd, kunt u de apparatuur desgewenst op een statief zetten. Met de volgflitser kunt u altijd heldere foto's maken, ook wanneer de ingebouwde flitser van de digitale fotocamera zelf onvoldoende licht geeft. De volgflitser neemt het gereflecteerde licht weer van de ingebouwde flitser van de digitale fotocamera en flitst dan zelf. (De volgflitser reageert niet op de voorflits van de rode-ogen reductiefunctie. ) · De afstand waarop u goed belichte foto's kunt nemen is met de volgflitser anderhalf tot tweemaal zo groot als met alleen de ingebouwde flitser. De volgflitser zal niet flitsen als er in de nabijheid geen voorwerp is dat licht weerkaatst. [. . . ] S Als het READY oplaadlampje rood knippert: t Vervang de batterij door een nieuwe. Een Sony CR123A lithiummangaandioxide batterij kan stroom leveren voor ongeveer 480 flitsen. De volgflitser werkt op stroom van een enkele Sony CR123A lithiummangaandioxide batterij. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY HVL-FSL1B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY HVL-FSL1B zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag