Gebruiksaanwijzing SONY HT-ST3

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY HT-ST3. Wij hopen dat dit SONY HT-ST3 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY HT-ST3 te teleladen.


SONY HT-ST3 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4990 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY HT-ST3 (4951 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY HT-ST3

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als uw TV de ARC-functie ondersteunt, hoeft u de digitale optische kabel (bijgeleverd) niet aan te sluiten. € Controleer de instelling van de digitale audiouitgang op het apparaat dat op het systeem aangesloten is als u digitaal meerkanaals geluid wilt weergeven. Druk herhaaldelijk op de INPUT-knop totdat het ingangsapparaat op de display verschijnt. [. . . ] OPT (SOUND OPTIMIZER) HEQ (HARMONICS EQUALIZER) Hiermee kunt u genieten van Dolby Digital-geluid bij lage geluidsvolumes. (ON/AUTO/OFF) ON: comprimeert het geluid op basis van de compressie-informatie in het materiaal. aUTO: comprimeert automatisch geluid dat gecodeerd is in Dolby TrueHD. Hiermee kunt u het geluid aanpassen wanneer het beeld en het geluid niet synchroon lopen. (1 – 4/OFF) Hiermee kunt u genieten van meerkanaals uitzendgeluid van Dolby Digital audio. (M/S (hoofd- en subkanalen)/MAIN (hoofdkanaal)/SUB (subkanaal)) Hiermee wordt het geluid zo aangepast dat het dynamisch en duidelijker wordt weergegeven, zelfs bij lage geluidsvolumes. (ON/OFF) Hiermee worden de geluiden op een zeer laag volume weergegeven, die meestal wegvallen als gevolg van audiocompressie. (ON/OFF) Opmerking: HEQ functioneert alleen wanneer "ANALOG/BT AU" geselecteerd is. Dit functioneert niet met andere ingangen, hoewel het onderdeel op het voorpaneel wordt weergegeven. AUTO OFF MAIN OFF AUDIO ON MENU / ENTER RETURN Hiermee vermindert u de volumeverschillen tussen verschillende programma's AAV (ADVANCED AUTO VOLUME) of tussen programma's en reclame. (AUTO/ON) AUTO: Hiermee verzendt u signalen vanuit de HDMI OUT ARC (TV)-aansluiting van het systeem in de stand-bystand wanneer de TV aan is. Bij deze instelling wordt meer energie bespaard in stand-by dan bij de instelling "ON". ON: signalen vanuit de HDMI OUT ARC (TV)-aansluiting worden altijd verzonden in de stand-bystand. opmerking: dit onderdeel verschijnt alleen wanneer "CTRL (CONTROL FOR HDMI)" op "ON" is gezet. Hiermee kunt u naar digitaal geluid van een TV luisteren die compatibel is met de Audio Return Channel (ARC)-technologie en aangesloten is via een HDMI-kabel. (ON/OFF) Opmerking: dit onderdeel verschijnt alleen wanneer "CTRL (CONTROL FOR HDMI)" op "ON" is gezet. [. . . ] € Controleer of dit systeem niet te ver van het BLUETOOTH-apparaat staat en of het systeem geen interferentie ondervindt van een Wi-Fi-netwerk, een ander draadloos apparaat van 2, 4 GHz of een magnetron. € U moet mogelijk de koppeling tussen dit systeem en uw BLUETOOTH-apparaat eerst annuleren. Het systeem produceert geen of slechts een heel zwak geluid afkomstig van de aangesloten apparatuur. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY HT-ST3

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY HT-ST3 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag