Gebruiksaanwijzing SONY HT-SS2000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY HT-SS2000. Wij hopen dat dit SONY HT-SS2000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY HT-SS2000 te teleladen.


SONY HT-SS2000 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3741 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY HT-SS2000 INSTALLATION GUIDE (301 ko)
   SONY HT-SS2000 (1259 ko)
   SONY HT-SS2000 annexe 2 (1276 ko)
   SONY HT-SS2000 annexe 1 (1265 ko)
   SONY HT-SS2000 DATASHEET (339 ko)
   SONY HT-SS2000 QUICK SETUP GUIDE (453 ko)
   SONY HT-SS2000 INSTALLATION GUIDE (301 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY HT-SS2000

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sluit op de aansluiting van de receiver de luidsprekerstekker van dezelfde kleur aan. Zie de bovenstaande afbeelding voor meer informatie over het aansluiten van de luidsprekerkabels. [. . . ] Dit is een voorbeeld van hoe u deze receiver en de componenten kunt aansluiten. Raadpleeg stap 3 van "Aan de slag" van de gebruiksaanwijzing bij deze receiver voor meer informatie over andere aansluitingen en componenten. Raadpleeg "Het netsnoer aansluiten" in de gebruiksaanwijzing bij de receiver voor meer informatie. In de bovenstaande afbeeldingen wordt een voorbeeld weergegeven van de configuratie van een 5. 1-kanaals luidsprekersysteem (vijf luidsprekers en één subwoofer). Raadpleeg stap 7 van "Aan de slag" van de gebruiksaanwijzing bij deze receiver voor meer informatie over de functie voor automatische kalibratie. Als er zich obstakels tussen de optimalisatiemicrofoon en de luidsprekers bevinden, kan de kalibratie niet correct worden uitgevoerd. Tijdens de kalibratie, is het geluid, dat uit de luidsprekers komt, erg hard. Let op, of kinderen aanwezig zijn en welke invloed dit geluid op de buren heeft. Voer de Automatische Kalibratie uit in een rustige omgeving, om storende geruiseffecten te vermijden en een preciezer meetresultaat te krijgen. [. . . ] Voer de Automatische Kalibratie uit in een rustige omgeving, om storende geruiseffecten te vermijden en een preciezer meetresultaat te krijgen. U moet elke component instellen zodat het geluid goed wordt uitgevoerd via de luidsprekers als u afspeelt op een aangesloten component. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY HT-SS2000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY HT-SS2000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag