Gebruiksaanwijzing SONY FDA-M1AM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY FDA-M1AM. Wij hopen dat dit SONY FDA-M1AM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY FDA-M1AM te teleladen.


SONY FDA-M1AM : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (626 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY FDA-M1AM (576 ko)
   SONY FDA-M1AM (578 ko)
   SONY FDA-M1AM (576 ko)
   SONY FDA-M1AM annexe 1 (579 ko)
   SONY FDA-M1AM NOTE ON NOTES ON USE (97 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY FDA-M1AM

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Het volledige beeldveld kan worden gecontroleerd zonder dat u de zoekerloupe van de camera hoeft te verwijderen. Nadat u de oogdop van de camera hebt verwijderd, past u de zoekerloupe in de linker- en rechtergroeven van de oculairhouder van de camera en schuift u de montageschoen op de houder. 2 Draai de aanpasring voor dioptrie tot het voorwerp zo duidelijk mogelijk in de zoeker wordt weergegeven (B1). 1 Zet de zoekerloupe omhoog in de positie die in de afbeelding wordt weergegeven om het volledige beeldveld van de zoeker te controleren (B-2). [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY FDA-M1AM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY FDA-M1AM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag